PÄIVÄ KISAKALLIOSSA

30.3.2015

Kuvassa T04-06 sekä valmentajat Anna, masuvauva Karkkihirmu sekä Juha
Kuvassa T04-06 sekä valmentajat Anna, masuvauva Karkkihirmu sekä Juha

T04-06 treenasi Kisakallion Susi Centerissä maaliskuisena sunnuntaina.

Kuin palkinnoksi kovasta treenistä ja monista peleistä starttasimme aurinkoisena sunnuntaina kohti Susi Centeriä neljän autollisen voimin. Matka sujui nopeasti, Lohjan Kisakallio on yllättävän lähellä.

 

Paikan päällä meitä odotti Susi Centerin hulppeat tilat; koko kenttä oli meidän. Nopea kamojen vaihto ja kentälle; voi sitä pulputuksen ja naurun määrää, mikä tytöistä lähti. Kuin olisi päästänyt vasikat laitumelle. Koska saimme käyttää koko kenttää, jaoimme ryhmän sekä kentän kahtia ja harjoittelimme syöttämistä monin eri tavoin. Treenin jälkeen otimme pienen happihyppelyn ja lähdimme lounaalle. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi; vesimelonia meni salaattipöydästä ehkä himpun verran enemmän kuin laki sallii.

 

Ruokailun jälkeen olimme varanneet ryhmätyötilan, jossa mietimme yhdessä, millainen on hyvä joukkue, millainen on hyvä joukkuepelaaja. Nimesimme myös missä minä olen onnistunut ja missä minä tarvitsen vielä harjoitusta. Koripallo kun on paljon muutakin kuin pallon pompotusta. Valmentajamme Anna saa vauvan huhtikuussa ja yllätimme hänet myös pienimuotoisilla baby showereilla. Laulumme kuului varmasti Nummelaan asti.

 

Toista harjoitusta varten jaoimme ryhmän kolmeen osaan ja hyödynsimme koko Susi Centerin tilat. Koripallossa harjoittelimme kahdessa eri pisteessä sekä puolustusta että hyökkäystä ja juoksuradalla pääsimme kerrankin juoksemaan kunnolla.

 

Treenipäivämme huipensi oma saunavuoro uima-altaalla. Osaa tytöistä ei meinannut saada kodinlähdön hetkellä ylös altaasta. Paluumatkalla autoissa takapenkit hiljenivät, tosin kukaan ei myöntänyt nukkuneensa.

 

Kiitos Kisakallio ja Susi Center. Me tulemme vielä takaisin!