Kausijulkaisu

Yhden välivuoden jälkeen koostamme taas kaudella 2022-2023 tyylikkään, noin 35-sivuisen nelivärisen kausijulkaisun. Aina suurella odotuksella vastaanotettu julkaisu sisältää mm. joukkue-esittelyt ja henkilöhaastatteluja seuran pelaajista ja muista aktiivitoimijoista. Kausijulkaisun painos on noin 400-500 kpl ja sitä jaetaan paitsi seuran sisäisesti, myös Keski-Uudenmaan kouluihin, muille alueen sidosryhmille ja liikuntapaikoille. 

Keravan Kori-80 ry:n ytimessä on mahdollistaa edullinen ja laadukas liikunnan harrastaminen ikään, sukupuoleen ja taustaan katsomatta. Ostamalla mainostilaa kausijulkaisustamme tuet paitsi seuraa, myös mainoksen sinulle myyneen pelaajan tai seuratoimijan omaa joukkuetta ja mahdollistat hienon lajin edullisen harrastamisen myös jatkossa!

Koris on Susijengin menestyksen myötä mahtavassa nosteessa ja mainos kausijulkaisussa ja sivustollamme onkin mainio tapa näyttäytyä positiivisessa yhteydessä. 

Alla olevalla lomakkeella voit varata oman ilmoitustilasi julkaisuun. Kiitos tuestasi!

Varaa ilmoitustilaa

Kaikkiin kausijulkaisun ilmoituksiin sisältyy myös logopaikka tämän sivuston kumppaniosiossa. Saat halutessasi myös apua ilmoituksen taitossa!

Aineistot

Toimitusosoite: kori80kausijulkaisu@gmail.com

Tiedostomuoto: Korkearesoluutioinen JPEG tai PDF

Logoaineisto nettisivuille: JPG tai PNG

Laskutus

Kausijulkaisun ilmoitukset laskutetaan julkaisun ilmestyttyä. Samalla saat oman kappaleesi uunituoreesta julkaisusta.

Valitse haluttu ilmoituskoko
Aineiston toimitus