Tunnusta väriä treeneissä, pelireissuilla ja vapaa-ajalla!

 

Seuratuotteita voi selata ja ostaa MyClubissa, oheisesta linkistä selailemaan tuotteita!

Kauppaan

 

Tilaaminen edellyttää kirjautumista MyClubiin, jossa tulee tilausta tehtäessä tarkistaa, että yhteystiedot ovat oikein. Jos et pääse kirjautumaan Myclubiin, niin uuden salasanan tai käyttäjätunnuksen saat tilattua kirjautumissivulta. Ongelmatapauksissa lähetä viesti kori80toimisto@gmail.com

Koska seuratuotteet tehdään tilaustyönä, tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa on vikaa tai se on rikki. Sovitukset kannattaa tehdä huolellisesti!

Sukissa, pipoissa ja juomapulloissa on minimitilausmäärä/tilauskerta. Jos minimitilausmäärää ei saada kasaan, näitä tuotteita ei välttämättä tilata.

Seuramalliston tuotteita on mahdollista sovittaa toimistolla.

Sovitus

Allaoleva taulukko auttaa sinua valitsemaan mallistostamme itsellesi oikean koon. Koska osa tuotteistamme ovat Russell Athletic merkkisiä, käytämme tuotemerkin omaa sovitustaulukkoa. Taulukko pätee hyvin kaikkiin Kori-80 - tuotteisiin.

Osasta tuotteista on olemassa Kori-80 toimistolla sovituskappaleet, sovi sovittamisesta tai tule käymään ma klo 10-16 ja ti-to klo 10-18

Tilausajankohdat

Jatkossa tilauksia keräillään siten, että seuraavat yhteistilausajankohdat tulevat olemaan

31.8.2019
31.10.2019
30.11.2019
31.3.2020
 
Toimitusaika tuotteille on n. 4-6 viikkoa yhteistilauspäivämäärästä. Tuotteet on oltava maksettuna ennen noutoa. Toimittamisesta tiedotetaan heti kun toimitusajankohta on selvillä.

Lisätiedot ja kysymykset tuotteista ja tilaamisesta

Hannele Alander
kori80toimisto@gmail.com
p. 0400 514 491