Aikuisten harraste

Kuntokoriksen pelaajakaartia kaudella 2019-2020.

Kuntoile hyvässä seurassa koripallon merkeissä!

Kuntokoriksen pelaajat ovat moninaista porukkaa. Osalla on koripallotaustaa nuoruusvuosista, osa on saanut kipinän vasta aikuisiällä. Aiempaa koripalloilutaustaa ei siis kuntoilijalla tarvitse olla. Tarkoituksenamme on opetella lajin perustaitoja ja kuntoilla pelailun merkeissä ilman sen vakavampaa kilpailullista tavoitetta. Tärkeintä on, että kaikki viihtyvät ja vuoron jälkeen on saatu hiki päähän. Ryhmä on sekaryhmä, eli sekä naiset että miehet ovat tervetulleita mukaan!

Mukaan matalalla kynnyksellä

Syksyllä 2022 Kuntokoris on yhdistelmä kolmen aikuisten harrasteryhmän pelaajista. Näin pyritään varmistamaan treenaamisen mielekkyys ja se, että kaikki pääsevät myös kokeilemaan 5 vs 5 -pelaamista. Mukaan treeneihin tarvitset sisäpelikengät, koripallon ja urheiluun sopivat vaatteet. Jos sinulta löytyy mukaan otettavaksi sekä vaalea että tumma paita, aina parempi!Kahden kerran maksuton kokeilu

Kuntokorikseen mahtuu uusia pelaajia! Olet tervetullut kokeilemaan pelaamista kahden kerran ajan ilman sitoumuksia. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen joukkueenjohtajalle  Mikko Kahri, mikko.kahri(at)gmail.com.

Ilmoittautuminen

Jos meno tuntuu maistuvan, ilmoittaudu seuran jäseneksi MyClubin   kautta: https://kori-80.myclub.fi/login

Valitse jaostoksi "Koripallo" ja ryhmäksi "Aikuisten harraste".  

Maksut

Koko kauden hinta elokuulta toukokuulle on 300€ (sis. jäsenmaksun 75€ sekä kausimaksun 225€, laskutus syyskuu - lokakuu).

 HUOM. Seura ei ole vakuuttanut ryhmän pelaajia eli huolehdithan vakuutuksesi kuntoon.

Treenit

Kuntokorisryhmä treenaa Sompion koululla torstaisin 19:00-20:30. Sisäänkäynti löytyy yläpihalta, Aleksis Kiven tien puolelta, ovi B2.

Sompion koulu kartalla: