Mikko Mantere Kori-80:n miesten päävalmentajaksi

20.5.2009


Keravan Kori-80 ja Mikko Mantere ovat tehneet sopimuksen miesten 1. divisioonajoukkueen päävalmentajan tehtävästä. Sopimuskausi alkaa 1.6.2009 ja kestää pelikauden 2009-2010 loppuun. Sopimukseen kuuluu myös neuvottelu seuraavasta kaudesta.


Kori-80:n miesten edustusjoukkue nousi päättyneellä kaudella nousukarsintojen kautta 1 divisioonaan.

Mikko Mantere toimi päättyneellä kaudella jouluun asti 1. divisioonassa pelaavan Järvenpään Koripalloseuran miesten joukkueen valmentajana.

Mikko Mantere on tehnyt pitkän koripallouran Vantaan Pussihukkien palveluksessa. Hän on toiminut mm. naisten 1. divisioonajoukkueen sekä miesten alle 22-vuotiaiden vastuuvalmentajana sekä junioritoiminnan johtajana.

Kori-80:n miesten joukkueen runko muodostuu edellisen kauden pelaajista. Joukkueen vahvistaminen on parhaillaan käynnissä joukkueenjohtaja Arto Arajuuren johdolla.

”Nousseen joukkueen ydin on ehdottomasti divaritasoa. Tähän täsmähankintana liitettävät nuoret pelaajat tulevat täydentämään joukkuetta energisellä tavalla. Sarjapaikan säilyttäminen on luonnollisesti nousijajoukkueella ensisijainen tavoite, mutta uskon, että Kerava tulee kiusaamaan montaa joukkuetta tulevalla kaudella.” - toteaa Mikko Mantere.

”Kori-80 on kasvava ja kehittyvä seura, joka pyrkii vakiinnuttamaan miesten joukkueen aseman valtakunnallisella kilpasarjatasolla. Tähän lisättynä naisten joukkueen tuore nousu naisten SM-sarjaan antaa viitteitä siitä, että jotain seurassa on tehty oikein. Uuden miesten päävalmentajan mukanaan tuoma kokemus ja osaaminen vievät seuraamme edelleen eteenpäin.” - toteaa seuran puheenjohtaja Markus Virtanen.


Lisätiedot:

Markus VirtanenMikko Mantere
Keravan Kori-80 ryKeravan Kori-80 ry
PuheenjohtajaMiesten joukkueen päävalmentaja
040-70295930400-200505