Lupaavat otteet toivat turnaushopeaa P-97-joukkueelle Malmilta.

14.1.2011

C-97 pojat hakivat MaSun loppiasturnauksesta hopeamitallit kaulaan tiukan kamppailun päätteeksi paikallisvastustajaamme JKS:aa vastaan.

 

Kevätkauden aluksi poikien 97-98-syntyneiden joukkue jaettiin kahtia, jotta kullekin pelaajalle saataisiin riittävästi peliaikaa. Jaon tarkoitus on myös saada vastuuta pelaajille, joille sitä ei aikaisemmin ole niin paljoa siunaantunut. Sopivaksi pelaajamääräksi määriteltiin aluksi kahdeksan. Malmin turnauksessa se toimi erinomaisesti.

Ensimmäiseksi vastaan tuli tuttuakin tutumpi Järvenpään joukkue. Kerava vei ottelua alussa aika selvästi ja voitto alkoi näyttää jos ei varmalta niin todennäköiseltä. Lopussa JKS kuitenkin tiivisti peluutusta ja repi väkisin voiton. Keravalaiset sortuivat loppujen lopuksi aika pieniin virheisiin, kuten ns. helppojen korintekopaikkojen missaamiseen. Lopussa eroa jäi vain 4 pistettä, 50-54.

Seuraavaksi vastaan asteli Wartti Basketin joukkue, joka oli antanut keravalaisille kyytiä sarjassa. Kerava pystyi nyt haastamaan Wartin ja melko nopeasti kävi ilmi, kuka ottelun voittaa. Juuso Savolainen piti vastustajan ison sentterin kurissa, saaden tämän jopa hermostumaan tiukilla puolustusotteillaan. Lopputulos 61-35.

MaSu on aina saanut kasaan kovia joukkueita, joten keravalaiset odottivat kovaa vääntöä. Loppuottelupaikka oli jo varmistunut, mutta P-97 otti heti alusta pitäen tosissaan ja MaSu jäi samaan pistemäärään kuin Wartti. Kerava kokosi vielä muutaman pisteen enemmän kuin Wartti- ottelussa eli 67.

Loppuottelussa vastaan tuli kukas muu kuin JKS. Kori-80 lähti hakemaan revanssia ja alku näytti hyvältä. Kerava vei peliä selkeästi. Keravalaisten Lauri Alatyppö oli huimalla pelipäällä ja tähtäsi peräti 37 pistettä. Järvenpää oli kuitenkin parempi ja latoi lopuksi taululle lukemat 69-57. Näin varmistui joukkueen ensimmäinen mitali.