Miehet lunastivat paikan I-divisioonan A-lohkoon kaudelle 2013-2014 !!!

17.3.2013

Varakapteeni La Trice Little takoo uskoa joukkueeseen juuri ennen viimeisen kotiottelun ylösheittoa. Kuva: Aras Amin
Varakapteeni La Trice Little takoo uskoa joukkueeseen juuri ennen viimeisen kotiottelun ylösheittoa. Kuva: Aras Amin
Kaziwa Shiwan palkittiin ratkaisuottelussa joukkueensa parhaana. Kuva: Francois Perthuis
Kaziwa Shiwan palkittiin ratkaisuottelussa joukkueensa parhaana. Kuva: Francois Perthuis
LaTrice Littlen heitto tippui tarkasti kauden viimeisessä kotiottelussa. Kuva Francois Perthuis.
LaTrice Littlen heitto tippui tarkasti kauden viimeisessä kotiottelussa. Kuva Francois Perthuis.

Keravan Energia Team voitti varmoin ottein BC Jyväskylän kauden viimeisessä kotiottelussaan loppupistein 99-72 (45-24). Samalla se varmisti I-divisioonan B-lohkon mestaruuden ja ansaitsi seuralle ensi kaudeksi sarjapaikan varsinaiseen I-divariin eli sen A-lohkoon.

Isäntäjoukkue oli valmistautunut oikealla asenteella kauden viimeiseen kotiotteluunsa. Olihan panoksetkin keravalaisittain mitä parhaimmat sillä divari B:n mestaruus oli katkolla. BC Jyväskylä saapui Kiltaan seitsemän pelaajan rosterilla. 

Kotijoukkue takoi pienen alkuhakemisen jälkeen nopeasti taululle lukemat 10-0. Ja vaikka tämän jälkeen vieraatkin alkoivat onnistumaan, ei kotijohto juuri ollut uhattuna. Ensimmäinen erä pakettiin tilanteessa 18-11.

Toisen neljänneksen alkuun vieraiden Alexandros Tarasanski toi and1-suorituksellaan jyväskyläläiset jo neljän pisteen päähän, mutta Rudolf Muan ottelun kolmas donkki aloitti toisen keravalaisrepäisyn. Mike King ja LaTrice Little laittoivat palloa pussiin kolmosen takaa ja vähän lähempääkin. Ja Mua taas donkin muodossa. Arsene Towa pyöräytti vielä ennen isoa taukoa lay upin pussiin ja tilanteeksi 45-24. Ei näytä ollenkaan pahalta.

Kolmas erä alkaa Timo Mannisen kolmosella, mutta Mua kuittaa kahdella kakkosella. Ja kohta on Petri Pitkäsen vuoro kolmenpisteen kaaren takaa. Mutta varsinainen ilotulitus alkaa, kun Kaziwa Shiwan astelee parketille. Ottelun erikoisuus nähdään, kun Kassu vetäisee samoilta jalansijoilta reilussa minuutissa kolme lautakolkkia kuppiin ja avot! Tilanne jo 70-38. Vähän ennen viimeistä pikkutaukoa piste-ero on suurimmillaan 75-42 Antti Heiskasen taiteiltua pallon pussiin vaikeasta asennosta. Ville Lehtonen kaventaa vielä jakson lopuksi kolmosellaan.

Viimeinen erä menee vieraille 24-27, mutta nuoren Juha Anttilan otteet lämmittävät edelleen kotikatsomoa loppusummeria odoteltaessa. Kuin pisteeksi iin päälle erinomaisessa heitossa ollut LaTrice Little napauttaa päätöskoriksi kolmosen naruihin ja sarjavoiton juhlat ovat valmiita alkamaan! Lopputulos erinomaisen viihdyttävän esityksen jälkeen 99-72.

Keravan Energia Teamin miesten joukkue kiittää jälleen mukavasti mukana elänyttä kotikatsomoaan. KIITOS!

 

Tilastot: Keravan Energia Team - BC Jyväskylä

 

Keravan Energia Teamin miesten kausi ei toki vielä ollut tässä. Ensi sunnuntaina 24.3.2013 joukkue matkustaa Karkkilaan KaU Koriksen vieraaksi. Ottelu paikallisella liikuntahallilla alkaa tuolloin klo 17.00. TERVETULOA VIELÄ KERRAN MUKAAN KANNUSTAMAAN!!