A-tyttöjen SM-karsinnat Killassa ensi viikonloppuna

19.8.2013 klo 07:00

Killan korishulina jatkuu jo tulevana viikonloppuna A-tyttöjen SM-karsinnoilla. Tervetuloa kannustamaan Keravan Energia Team A-tyttöjen SM-sarjaan!

Killan korishulina jatkuu jo tulevana viikonloppuna A-tyttöjen SM-karsinnoilla. Tähän KET:n emännöimään lohkoon arpa on heittänyt Honka Akatemian, HyPon, Forssa Basketin ja Mikkelin Namikan, joista kiistaton ennakkosuosikki on luonnollisesti Honka. Toista SM-sarjapaikkaa tavoittelee ennakkoasetelmien valossa KET ja HyPo, MiNMKY:n ja FoBan taistellessa toisesta divisioonapaikasta. Lohkon viimeisen kohtalo on jatkaa pelejä alueensa sarjoissa.

KET ja HyPo haki asetelmia karsintaturnaukseen kohtaamalla muutaman viikko sitten EHBT:n kutsusarjan alkulohkossa, missä vajaamiehistöinen KET vei HyPoa lopulta selvin numeroin 57-36. KET päätyi sittemmin sijalle viisi HyPon jäädessä sarjan viimeiseksi - voittamatta peliäkään. Koripallo on ihmeellinen laji, menneet ei paina, vain päivän kunto ratkaisee. Tiedossa siis mielenkiintoinen ja jännittävä sunnuntaiaamu, HyPo on varmasti nuollut haavansa ja tulee Kiltaan aivan uudella sykkeellä.

EHBT:n kilpasarjassa FoBa voitti sijoituspelissä vain kuudella pelaajalla koko turnauksen pelanneen KET:n pistein 52-40 MiNMKY:n jäädessä sijalle 11. 

Karsinnat alkavat lauantaina klo 10 KET:n kohdatessa FoBan. Tervetuloa kannustamaan Keravan Energia Team myös A-tyttöjen SM-sarjaan! 

Otteluohjelma ja tulokset:
http://www.basket.fi/sarjat/ohjelma_tulokset/?season_id=85371&league_id=28#mbt:2-303$f&stage=150457