Miesten edustusjoukkueen uusiutumisprojekti etenee aikataulussa

10.6.2014

Mikael Haanpää. Kuva: Francois Perthuis
Mikael Haanpää. Kuva: Francois Perthuis
Jani Lemmetyinen. Kuva: Francois Perthuis
Jani Lemmetyinen. Kuva: Francois Perthuis
Jussi Reimakoski. Kuva: Jukka Nissinen
Jussi Reimakoski. Kuva: Jukka Nissinen

Tulevalla kaudella eteläisen alueen II-divisioonassa pelaava miesten uusi edustusjoukkue rakentuu vauhdilla. Joukkueen ytimen muodostaa kevään nousukarsinnoissa menestynyt Kakkoskori-miehistö, mutta vaihtuvuuttakin on luvassa. Edustusjoukkue palaa monessa mielessä perusasioihin ja myös joukkueen nimi on perinteinen Keravan Kori-80.

Kakkoskorin III-divarista II-divisioonaan luotsannut Jussi Reimakoski jatkaa päävalmentajan tehtävässään ja on innoissaan uudesta projektista.

- Viime viikolla käynnistyneissä kesäharjoituksissa oli todella positiivinen tunnelma ja joukkuehenki on hyvä. Ajatuksena on pitää pelaajiston keravalaisuusaste korkeana eli pelataan niin sanotusti "oman kylän pojilla", mutta suhtaudumme erittäin avoimesti myös naapurikylien kyvykkäisiin pelureihin -kommentoi Reimakoski tyytyväisenä.

- Myös joukkueen valmennusryhmä ja taustajoukot ovat kunnossa -kiittelee Jussi Reimakoski.

Keravan miesten uutta edustusjoukkuetta valmentavat Jussi Reimakosken lisäksi pelaajavalmentaja Ossi Korhonen sekä oman pelaamisensa suhteen vielä harkitsevalla kannalla oleva Toni Railotie. Käytännön järjestelyitä ja joukkueenjohdollisia tehtäviä hoitavat seuran perustajajäsen Ilpo Koski sekä viime kauden edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Arto Arajuuri.

Ensimmäisen kesäharjoitusviikon päätteeksi pelaajasopimuksen M2D-kaudelle 2014-2015 allekirjoittivat:

- Jarkko Rönnholm

- Mikael Haanpää

- Johannes Jumppanen

- Samu Koski

- Karri Kohtala

- Kari Piipponen

- Jani Lemmetyinen

Lisää pelaajasopimuksia on luvassa lähiviikkoina. Kiikarissa on myös muutamia mielenkiintoisia uusia pelureita sekä kauan odotettuja paluumuuttajia. Tämän hetkisen tiedon mukaan kukaan viime kauden I-divisioonajoukkueesta sen sijaan ei jatka pelaamistaan Keravalla.

Joukkueen kesäharjoitukset jatkuvat vielä tämän ja ensi viikon ennen juhannuksesta alkavaa muutaman viikon taukoa. Kevyellä valmistautumisella tulevaan II-divisioonakauteen ei voi lähteä, sillä tällä eteläisen alueen korkeimmalla sarjatasolla pelaa lukuisia kovia joukkueita, joista monella on tavoitteena nousu valtakunnallisen I-divisioonan B-lohkoon. Keravan edustusjoukkue osallistuu sarjaan perinteisellä nimellä Keravan Kori-80.