Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin miehet pelaavat I-divisioonakarsintojen ensimmäisen vaiheen turnauksensa Tampereella ensi sunnuntaina 20.3.2011. Siviilikiireidensä takia kahdesta viimeisestä sarjaottelusta pois jäännyt Pierre Jallow tekee paluun joukkueeseen.
Keravan Energia Teamin miesten joukkueen suunnitelmana oli pelata hyvä ottelu sarjajohtaja Forssan Koripoikia vastaan ja näin hakea nousevaa vireystilaa tuleviin divarikarsintoihin. Suunnitelma oli hyvä, mutta toteutus kaikkea muuta. FoKoPo ratkaisi ottelun edukseen heti ensiminuuteilla. Lopputulos summerin soidessa 61-93 (27-53).
Keravan Energia Teamin miesten joukkue ei kestänyt Lapuan Korikobrien kyydissä pitkän arkimatkailun jälkeen koko ottelua ja hävisi lopulta selvästi 109-79. Kun samalla Ura Basket ja TomPo voittivat omat pelinsä, selkiytyi myös miesten edustusjoukkueen kohtalo ja joukkue aloittaa valmistautumisensa kevään lisäpeleihin. Sitä palvelee erinomaisesti ensi sunnuntain I-divisioonasarjan päätöskierroksen FoKoPo-kotiottelu, jossa Forssa taistelee runkosarjan voitosta. Myös Keravalle voitto olisi tärkeä pohjustus tuleville tippumiskarsinnoille.
Keravan Energia Teamin lauantainen kotiottelu BC Nokiaa vastaan peilasi joukkueen kautta kokonaisuudessaan. Kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta, mutta periksi ei anneta. Helposti ei antanut periksi myöskään vierasjoukkue BC Nokia ja uskomattomien käänteiden kautta ottelun voittaja ratkaistiin ylimääräisellä viisiminuuttisella M1D-pisteiden jäädessä Keravalle tuloksella 96-87 (80-80) (44-47).
Kori-80 järjestää ravintoluennon seuran junioreiden vanhemmille keskiviikkona 2.3.2011. Tilaisuus pidetään Keravan kirjaston Pentinkulmassa klo 19-20.30. Tervetuloa!
Keravan Energia Teamin miehet jatkavat tulevana lauantaina taisteluaan ensi kauden I-divisioonapaikasta. Killan hallissa tartutaan uuteen oljenkorteen, kun vieraaksi saapuu sarjassa viidennellä sijalla majaileva BC Nokia. Otteluisäntä Keravan Autokoulu tarjoaa kaikille vapaan pääsyn. Lisäksi Keravan Autokoulu tarjoaa...
Miesten Ykkösdivisioonassa pelattiin sunnuntaina vauhdikas kamppailu, joka päättyi lopulta kotijoukkueen kannalta kirvelevästi vierasvoittoon 88-95 (39-41). Näin keravalaisittain sarjapaikan kannalta erittäin tärkeät M1D-pisteet matkasivat Säynätsaloon.
Kouvolassa ja Lahdessa Korisliigaa sekä sittemmin Järvenpäässä ja Lapualla I-divisioonaa pelannut gambialainen Pierre Jallow vahvistaa Keravan Energia Teamin I-divarijoukkuetta ainakin kahdessa seuraavassa kotiottelussa. Pierre Jallow on Kek Trading Oy:n kummipelaaja.
Miesten edustusjoukkueen Loimaa-kotiottelun 6.2.2011 jälkeen Arsene Towa purki yksipuolisesti hänen ja seuran välille kauden loppuun asti solmitun pelaajasopimuksen. Towa perusteli lähtöään sillä, että seura-/joukkueenjohto ei ollut valmis pelaajan esittämiin vaatimuksiin liittyen joukkueeseen. Viikon aikana Towa antoi ymmärtää, että myös muita joukkueen jäseniä on valmis rikkomaan pelaajasopimuksensa, mikäli hänen esittämiään muutoksia ei tehdä.
Keravan Kori-80 on ottanut käyttöönsä Koripalloliitton jäsenseuroilleen tarjoaman maksuttoman ohjelma- ja tulospalvelun. Nyt jokainen voi helposti yhdestä paikasta katsoa missä seuran omat joukkueet pelaavat tulevalla viikolla tai voivat tutustua joukkueiden tuloksiin ja tilastoihin kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.
RSS ATOM