Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin miesten joukkue hävisi laimean esityksen jälkeen Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueelle selvästi ja samalla varmistui keravalaisjoukkueen jääminen M1D-sarjassa A-lohkon viimeiseksi. Pyrinnön reservit sen sijaan jatkavat vahvasti kohti pudotuspelejä.
Miesten edustusjoukkue päättää kauden 2013-2014 kotiottelunsa ensi sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu pudostuspeleihin mielivä Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkue. Pyrinnön syömähammas sanan varsinaisessa merkityksessä on kanadalainen 205cm-sentteri Yannick Anzuluni. Hän on myös monella mittarilla mitattuna koko sarjan tehokkain pelaaja.
Miesten edustusjoukkue jatkoi viime sunnuntaina hyviä esityksiään kuittaamaalla viimeisen paikalliskamppailun selkeästi nimiinsä. Valitettavasti ei kuitenkaan ihan niin selkeästi, että pystyisi enää sarjataulukossa kampeamaan JKS:n ohi. Edelleen on mahdollisuus sarjan päätteeksi nousta Järvenpään kanssa samoihin voittoihin, mutta tippujan paikan välttäminen vaatii urotöitä. Haastetta riittää ja haaveet elättää.
Tulevana sunnuntaina Keravalle Killan halliin saapuu vieraaksi Järvenpään Koripalloseura. Ottelun lähtöasetelma on kutkuttavan mielenkiintoinen, vaikka nopeasti sarjataulukkoa vilkaisemalla saattaisikin luulla jotain muuta. Ottelu käynnistyy klo 15.00, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.
Keravan Energia Team osoitti keskiviikkoiltana Töölön Kisahallissa, että sarjajumbon statuksestaan huolimatta myös sillä on edelleen sanansa sanottavana kovatasoisessa miesten I-divisioonan A-lohkossa. Runkosarjan voittaja Helsinki Seagulls onnistui nousemaan vasta viimeisellä peliminuutilla kotivoittoon loppupistein 78-76 (35-35).
Keravan Energia Teamin miesten joukkueen yksi kauden kohokohdista koettiin sunnuntaina, kun joukkue pääsi matkustamaan toista kertaa tällä kaudella M1DA-sarjan merkeissä Ouluun. Samaan aikaan naisten joukkue otti mittaa Riennosta Turussa.
Kesäkauden sekä tulevan kauden 2014-15 salivuorohakemukset on jätetty kaupungille. Vuorot haettiin pääosin samoin kuin viime vuonna. JK
Miesten edustusjoukkueen helmikuun kotiottelurupeama päättyi tappioon väkivahvalle Nokialle. Sarjan kärkijoukkueisiin luketuva BC Nokia ei säälinyt loukkaantumisten harventamaa keravalaismiehistöä.
Miesten edustusjoukkueen helmikuun kotiottelut jatkuvat ensi sunnuntaina. Hiihtolomaviikko päätetään Killan hallissa Korisliiganousua havittelevan BC Nokian vierailuun. Ylösheitto tavanomaisesta poiketen vasta klo 17.00 !!!
Keravan Energia Teamin naisten joukkue otti hienon päänahan Naisten Korisliigassa, kun sarjakolmonen Torpan Pojat kaatui Killassa selvin numeroin. Voitto oli joukkueelle jo kolmas perättäinen.
RSS ATOM