Vireus Oy ja Keravan Kori-80 Ry jatkavat yhteistyötään

10.11.2015


Vireus Oy tuo yhteistyön kautta moniammatillisen osaamisen ja laadukkaan urheiluklinikka toiminnan helposti seuramme jäsenistön saataville, mikä tukee erinomaisesti nykyaikaista valmennusta ja mahdollistaa mm. urheiluvammojen nopean diagnosoinnin ja asiantuntevan hoidon.

Keravan Kori -80 tekee yhteistyötä Vireus Oy:n kanssa. Vireus Oy on fysioterapia- ja liikunta-alan palveluita tuottava yritys, jolla on toimipisteet Mäntsälässä, Pornaisissa ja Keravalla. Keravan fysioterapiayksikön toiminnan painopiste painottuu heidän kokemuksensa ja erikoisosaamisensa myötä aktiiviseen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan ja urheilufysioterapiaan. Vireus Oy tuo yhteistyön kautta moniammatillisen osaamisen ja laadukkaan urheiluklinikka toiminnan helposti seuramme jäsenistön saataville, mikä tukee erinomaisesti nykyaikaista valmennusta ja mahdollistaa mm. urheiluvammojen nopean diagnosoinnin ja asiantuntevan hoidon.

Vireuksen Keravan toimipisteessä on ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Timo Sirolan vastaanotto ja ajanvaraus hänelle p: 044 204 32 15 tai www.vireus.fi .

Lisäksi Keravan Magneettikuvaus toimii samoissa kanssamme samoissa tiloissa.

Lisätietoja yhteistyöstä Vireuksen kanssa löydät täältä.