ETSIMME VALMENTAJAA JA APUVALMENTAJAA A -TYTTÖJEN JOUKKUEELLE

8.9.2015


Etsimme innostunutta ja motivoitunutta lajitaustaista vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa seuramme A -tyttöjen 15 -jäseniselle joukkueelle.

Keravan Kori-80 on perustettu vuonna 1980, joka tarjoaa jäsenilleen koripallon harrastusmahdollisuuksia omalla tasollaan niin kilpa- kuin harrastekoripallon parissa. Seuran edustusjoukkueet sekä vanhimmat juniorijoukkueet pelaavat kilpatavoittein. Nuoremmissa ikäluokissa painottuu myös harrastekoripallo. Seura tarjoaa myös senioreille sekä junioripelaajien vanhemmille mahdollisuuden harrastaa kuntokoripalloa.

Kori-80 haluaa olla positiivinen, aktiivinen ja ulospäin suuntautunut Keski-Uudellamaalla toimiva koripalloseura ja se pyrkii yhteistyöhön lähialueen muiden urheiluseurojen, muiden suomalaisten koripalloseurojen sekä Koripalloliiton kanssa. Seura haluaa aktiivisesti edistää sekä paikallista että suomalaista koripallokulttuuria. Seura selvittää mahdollisuuksia alueelliseen yhteistoimintaan aikuisten ja vanhimpien juniori-ikäluokkien kilpaurheilutoiminnan osalta.

Seurassamme on tällä hetkellä noin 300 jäsentä.

Etsimme innostunutta ja motivoitunutta lajitaustaista vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa seuramme A -tyttöjen 15 -jäseniselle joukkueelle.

http://www.kori-80.net/joukkueet/ath/

Joukkueen harjoitukset ovat 3 x viikossa + ottelut (n. 1 / vko). Joukkue pelaa tulevalla kaudella eteläisen alueen I sekä II divisioonassa.                                           

Olet sitten nuori tai vanha, kokenut tai kokematon niin ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuksesi heräsi.

Kuten huomasit, lajikokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Liikunnallisuus, positiivinen asenne ja halu toimia lasten ja nuorten parissa ovat ensisijaisen tärkeitä.

Tarjoamme sinulle palkitsevia kokemuksia innokkaiden nuorten kanssa, iloisen sekä työtäsi tukevan seuratoimijoiden tuen ja mahdollisuuden kouluttautua tehtäviin. Seura järjestää valmentajille seuran sisäistä koulutusta sekä tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua koripalloliiton järjestämillä kursseilla.

Valmentamisesta maksetaan myös pientä kulukorvausta.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Anniina Wallenius, 040 560 7954, anniina.wallenius(a)gmail.com

joukkueenjohtaja Juha Arjoranta, 0400 434 794, juha.arjoranta(a)pp.inet.fi

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Tutustu seuraamme osoitteessa http://www.kori-80.net.