Terveisiä Sporttileireiltä

23.6.2015

Kaupunkisotaa
Kaupunkisotaa
Lipunryöstöä
Lipunryöstöä
Iloisia leiriläisiä
Iloisia leiriläisiä
Kaverukset palloineen
Kaverukset palloineen

Kori 80:n leiriviikot on nyt urheiltu ja on aika jakaa leirien tapahtumia teillekin.

Nimensä mukaisesti leiri oli sporttileiri. Säät suosivat meitä, joten olimme paljon ulkona.  


Molemmilla viikoilla oli monenmoisia pelejä ja leikkejä koripallon ohella. Aarteenetsintää, vesisotaa, kaupunkisotaa, ulko- ja sisäleikkejä ja tietenkin koripalloharjoitteita.


Kummallekin viikolle muodostui leiriläisille omat suosikkinsa. Ensimmäisellä viikolla suosikkileikeiksi nousivat kinuski, koppis, polttopallo, kaaospallo sekä kirkonrotta, joita sitten olimmekin melkein joka päivä. Toisella viikolla ykkössuosikiksi nousi keinis ja sitä olimme sitten ihan joka päivä.


Koripalloon liittyvistä harjoitteista tiputus oli kestosuosikki. Koripalloharjoitteita teimme ahkerasti ainakin tunnin päivässä. Puolustusharjoitteetkin tehtiin todella reippaasti ja hyvin, vaikka moni sanoikin sen olevan hankalaa. Leiriläiset oppivat myös uusia asioita koripallosta.


Ensimmäisellä viikolla muodostimme kolme joukkuetta ja joukkueet pelasivat pienimuotoisen turnauksen. Leireillä oli myös pientä kisailua. Oli koripallon taitokisa, olympialaiset ja tietovisa. Molemmilla leireillä olimme myös yhtenä päivänä vesisotaa; se olikin sitten kaikkien suosiossa.  


Kummallakin viikolla oli hyvä yhteishenki, vaikka ainahan niitä pieniä kiistoja tulee siitä, kumpi joukkue oli parempi tai kumpi ehti ensin, mutta niistäkin selvittiin. Yksi leirin tärkeimmistä säännöistä oli pitää hauskaa! Tämä toteutui hyvin ja molemmilla leireillä oli iloisia kasvoja ja nauravia suita. Kaikki tulivat toimeen keskenään ja alun poika- ja tyttöbakteeripelot hävitettiin nopeasti pois.

Kaiken kaikkiaan leiri oli onnistunut ja lapset viihtyivät.


Mukavaa kesää toivottavat Jonna, Sanni, Reetta ja Teemu