1997 tytöille hopeaa kauden avausturnauksesta Delfinistä !!

13.8.2009


T97 joukkue teki upean comebackin kesälaitumilta suoraan ikäluokkansa kärkikahinoihin. Heinäkuun joukkueharjoittelusta taukoa pitäneelle ryhmälle ja vain pari kertaa ennen turnausta kokoontuneelle joukkueelle hopea oli työvoitto ja loistosaavutus.

Alkusarjan otteluista Pyrintöä, Korikobraa ja Honka Green'iä vastaan joukkue selviytyi helpohkosti, joskin ajoittain ailahtelevalla pelillä, lohkovoittajaksi. Välierässä vastaan asettui Rapy. Ottelun alku oli tytöille vaikea ja vastustaja karkasi heti alkuun hieman yllättävään 6 - 0 johtoon. Kovaa työrutiinia osoittanut joukkue voitti ottelun lopulta selvästi, mutta kapeahkolla viiden pisteen marginaalilla.

Loppuotteluun vastaan asettui BC Nokia. Edellisestä ottelusta viisastunut ryhmä tiesi, että otteluun alkuun on lähdettävä kovalla asenteella. Ensimmäinen puoliaika sujuikin loistavasti ja sovitun käsikirjoituksen mukaan. Puoliajalle lähdettiin itsevarmana neljän pisteen tappioasemassa. Ottelun toinen puoliaika osoittautui kuitenkin Kori-80:lle vaikeaksi ja lähinnä hyökkäyspelin vaikeuksien jälkeen BC Nokia voitti ottelun numeroin 33-18.
Loppuottelutappiosta huolimatta kerrassaan loistosaavutus ja haluammekin onnitella Kori-80:n tyttöjä ensimmäisestä Delfin hopeasta!