Henkilökohtaisen taidon opetusta omien harjoitusten lisäksi

14.10.2009


Ketevan Liedenpohja (LitM)
Ketevan Liedenpohja (LitM)
Olga Sandell (LitK)
Olga Sandell (LitK)

Lapilan koululla alkaa tulevana lauantaina 17.10.2009 klo 12.00-13.30 henkilökohtaisen taidon lisäopetus. Harjoitukset on tarkoitettu sekä vasta-alkajille että myös jo kehittyneemmille pelaajille. Ensimmäinen kuukausi veloituksettta.

Harjoitusten tarkoituksena on koripallon aloittaville tarjota mahdollisuus harjoitella koripallon perustaidot rauhassa ohjatussa ympäristössä. Taitojen kartuttua pelaaja ohjataan mukaan oman ikäluokkansa harjoituksiin. Näin ollen lisäopetus-tilaisuus toimii koripallokoulun korvikkeena hieman myöhemmin aloittaneille, joilla koripallokouluikä on jo mennyt ohi.

Toisaalta lisäopetus on myös tarkoitettu ala-asteikäisille pelaajille, jotka voivat joko korvata mahdollisen poissaolonsa omista viikkoharjoituksistaan tai lisäharjoituksena oman osaamisensa kartuttamiseksi.

Tavoitteena on edistää koripallopelin kokonaisuuden ymmärtämistä ja yksittäisten taitojen soveltamista pelitilanteissa. Lämpimässä ilmapiirissä tunneilla kehitetään muun muassa motoriikkaa, koripallon yksittäisiä taitoja yhdistettynä pelin ymmärtämiseen sekä korostetaan onnistumisen iloa!

Opetus tapahtuu yhdessä Keravan Kori-80:n valmentajien kanssa. Ohjaajina toimivat Olga Sandell (LitK) ja Ketevan Liedenpohja (LitM).

Harjoitusten ajat riippuvat vapaista vuoroista, joten niistä tiedotetaan aina erikseen. Ensimmäiset harjoitukset siis nyt lauantaina Lapilassa klo 12.00-13.30.

Kysy lisää:

Valmentaja:
Olga Sandell, LitK
puh. 040-7791301

Valmentaja:
Ketevan Liedenpohja, LitM
puh. 0400-450013
s.posti: ketevan@hotmail.com