Kori-80:n kesäleireille ilmoittautuminen on alkanut

11.3.2010


Keravan Kori-80 järjestää perinteisiä kesän korisleirejä tänä vuonna peräti kolmen viikon ajan. Ensimmäiset leiri alkavat koulujen loppumisen jälkeisellä viikolla eli 7.6.2010. Tänä vuonna leirejä mikroille ja mineille on kolmena viikkona, C-junioreille kahtena viikkona ja uutena leirinä seura järjestää myös B-junioreille viikon pituisen leirityksen.

Aikaisempien vuosien runsaan positiivisen palautteen johdosta Keravan Kori-80 järjestää aikaisemmista vuosista poiketen korisleirejä kolmena perättäisenä viikkona. Leirit ovat koko päivä leirejä klo 9.00-15.30. Leireillä harrastetaan koripallon lisäksi monipuolisesti liikuntaa, opitaan koripallon perustaitoja, ryhmässä toimimista sekä saadaa roppa kaupalla uusia kokemuksia ja kavereita. Leirien tarkoituksena on innostaa lapset ja nuoret harrastamaan koripalloa ja liikuntaa monipuolisesti läpi kesän.

Leirit järjestetään kahdella koululla siten, että mikrojen ja minien leirit pidetään Savion koululla ja C-sekä B-junioreiden leirit Nikkarin koululla. Leirejä on seuraavasti:

B-juniorit (-95-96 syntyneet):

  • Nikkari 1 (B-juniorit, 7.-11.6.2010), hinta 100€

C-juniorit (-97-98 syntyneet):

  • Nikkari 2 (C-juniorit, 14.-18.6.2010), hinta 100€
  • Nikkari 3 (C-juniorit, 21.-24.6.2010), hinta 80€

Minit ja mikrot (-99 ja myöhemmin syntyneet):

  • Savio 1 (Mikrot ja minit, 7.-11.6.2010), hinta 100€
  • Savio 2 (Mikrot ja minit, 14.-18.6.2010), hinta 100€
  • Savio 3 (Mikrot ja minit, 21.-24.6.2010), hinta 80€

On myös mahdollista osallistua useammallekkin leirille, jolloin leirialennus on 20€/lisäviikko. Leireillä on myös sisaralennus, joka on -20€.

Mikrojen ja minien leirin tavoitteena on opettaa ja käydä läpi koripallon perustaitoja sekä harrastaa monipuolisesti liikuntaa leikin varjolla. Leirille tuleminen ei vaadi aiempaa kokemusta koripallosta, tärkeintä on, että on innostunut ja valmis oppimaan uutta.

C-junioreiden leirillä Nikkarissa on tarkoitus opettaa ja syventää henkilökohtaisia lajitaitoja sekä kannustaa monipuoliseen liikuntaan. Lisäksi leirillä otetaan ensi askeleita fysiikkaharjoitteluun loikkien ja koordinaatioharjoitteiden muodossa. Osana leiriä on myös luentoja, joilla pyritään herättämään nuorten kiinnostus oman kropan hyvinvointia kohtaan.

B-junioereiden leiri keskittyy jo puhtaasti koripalloon ja oheisharjoitteluun. Leirin tavoitteena on antaa eväitä pelaajien omatoimiseen kesäharjoitteluun. Pääteemana on henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, fysiikka ja juoksutekniikkaharjoittelu sekä pohjan luominen nopeatempoisen pelitavan omaksumiselle.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Edellis vuoden leirit täyttyivät hetkessä, joten ilmoittaudu ajoissa ja avaa aurinkoinen kesä hyvässä seurassa koripallon parissa. Lisätietoja ja ilmoittautumaan pääset linkistä: Kesäleirit

Tervetuloa mukaan!