Naisten edustusjoukkue karsii Pontevan kanssa

22.3.2010

Keravan Energia Teamin naisten joukkue jatkaa taistelua SM-sarjapaikastaan Hyvinkään Pontevan kanssa. Karsintaottelusarjan ensimmäinen matsi pelataan tulevana lauantaina Killassa. Lue lisää...

Torpan Pojat varmistivat jo I-divisioonan sarjavoitollaan paikkansa naisten SM-sarjassa ensi kaudella. Yksi paikka on kuitenkin vielä jaossa, kun naisten SM-sarjassa pelaa kaudella 2010-2011 yksi joukkue enemmän kuin nyt päättyvällä kaudella.

Keravan Energia Teamin kohtaloksi tulee SM-debyyttikaudellaan ottaa osaa myös sarjan jälkeisiin karsintoihin ja vastustajakseen se saa divarissa kolmanneksi yltäneen Hyvinkään Pontevan. Karsintaottelut pelataan paras kolmesta systeemillä ja ottelusarja alkaa SM-sarjajoukkueen kotiluolasta eli näin ollen homma polkaistaan käyntiin Killan hallissa ensi lauantaina ja jatkoa seuraa heti seuraavana päivänä Hyvinkään Martissa:

Killan halli lauantaina 27.03.2010 klo 16.00

Keravan Energia Team - Hyvinkään Ponteva

Martinhalli sunnuntaina 28.03.2010 klo 12.00

Hyvinkään Ponteva - Keravan Energia Team

Tarvittaessa ratkaiseva kolmas ottelu pelataan Keravalla Killan hallissa tiistaina 30.03.2010 klo 19.00 alkaen.

Jo lauantaina Kiltaan on odotettavissa kovaa hyvinkääläiskannatusta, joten nyt on vielä keravalaisyleisönkin aika rypistää koripallokausi hienoon päätökseen ja kaikki kynnelle kykenevät mukaan myös Hyvinkäälle sunnuntaina!