Jarkko Rönnholm Keravan Kori-80:n uusi puheenjohtaja

4.1.2011

Keravan Kori-80 ry:lle valittiin seuran vuosikokouksessa uusi johtokunnan puheenjohtaja. Markus Virtasen seuraaja on pitkään keravalaisessa koripallotoiminnassa mukana ollut Jarkko Rönnholm, jonka puheenjohtajakausi alkaa 1.1.2011. Valinta oli yksimielinen.

Jarkko ”Rönni” Rönnholm, 34, on pitkän pelaajauran Kori-80:ssa tehnyt koripallomies. Hän on edustanut Kori-80:tä vuodesta 1987 ja nousi kuusitoistavuotiaana edustusjoukkueeseen, jossa pelasi aina kauden 2007-08 lopulle saakka. Rönnholm on toisen polven keravalainen koripalloilija Jarkko Rönnholm pelaa edelleen miesten III divisioonaa Kakkoskorissa ja valmentaa koriskoulun poikia.

Puheenjohtajan vaihdos tuli ajankohtaiseksi, kun Markus Virtanen vetäytyy tehtävästä kolmivuotisen toimintakauden jälkeen.

- Teimme vuonna 2008 kolmivuotisen tavoitesuunnitelman ja nyt olemme tuon jakson lopussa. Seura on edennyt pääosin suunnitelman mukaan ja nyt on aika taas katsoa eteenpäin uusin voimin, kertoo Virtanen.

- Tavoitteenani on vankistaa seuran perustyötä kasvattajaseurana ja rakentaa seuratoiminnan perustat entistä tukevammalle pohjalle. Työhaalarit niskaan, hommia riittää varmasti paljon, kommentoi puolestaan Rönnholm.

Keravan Kori-80 juhlii kuluvana vuonna 30-vuotispäiviään.