Torpan Pojat liian kova Keravan Energia Teamille NSM:ssä

1.10.2011

Maiju Heikkilä debytoi naisten SM-sarjassa yhdessä Elisa Räikkösen, Paula Tattarin ja Minna Valtosen kanssa.
Maiju Heikkilä debytoi naisten SM-sarjassa yhdessä Elisa Räikkösen, Paula Tattarin ja Minna Valtosen kanssa.
Evianna Sipilän sarja-avaus päättyi jo kolmannessa erässä suihkukomennukseen. Kuvat Francois Perthuis.
Evianna Sipilän sarja-avaus päättyi jo kolmannessa erässä suihkukomennukseen. Kuvat Francois Perthuis.

Naisten SM-sarja käynnistyi lokakuun alkajaisiksi Suomen Cupin merkeissä Killassa. Vierailija Torpan Pojat ei antanut keravalaisten yllättää itseään vaan vei sarjapisteet ja jatkaa Cupissa lopputuloksella 50-73.

Alku mentiin vierastahdissa, mutta siitä huolimatta ensimmäisen erän lopussa Evianna Sipilän kakkonen ja heti perään onnistuneeseen lay-upiin päättynyt Silja Paavolan riisto vei emännät pisteellä johtoon. ToPo ehti kuitenkin vielä Kaisa Valtakarin summerikakkosella viemään ensimmäisen jakson nimiinsä 18-19.

Toisessa erässä kotijoukkueen hyökkäyspeli tyssähti ja Torppa sai turhankin helposti revittyä isoon taukoon mennessä tilanteeksi 28-42. Tauon jälkeen mentiin taas tasaisempaan tahtiin ja sillä ei ero kasvanut sen suuremmaksi. Ei tosin kaventunutkaan, kun päättävä neljännes lähti käyntiin tilanteesta 41-55.

Tällä kertaa viimeisellä kymmenminuuttisella kotijoukkue ei saanut kirivaihdetta päälle ja ToPo lasketteli lopulta helpohkosti 50-73 voittoon.

Vierasjoukkueesta ottelun parhaana palkittiin tasaisen varmasti esiintynyt Fiina Oljemark ja kotijoukkueesta ensimmäisen NSM-ottelunsa yritteliäästi pelannut Elisa Räikkönen.

Sen sijaan Keravan Energia Teamin tuorein hankinta Sanna Helenius joutui istumaan koko ottelun vaihtopenkillä siviilivaatteissa. Tämä siitä johtuen, että Kreikan koripalloliitolta ei herunut vapautusta perjantaihin mennessä ja prosessi paperiasioiden kuntoon saamiseksi pitkittyi tulevaan viikkoon.

 

Ottelun tilastot: http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?league_id=1&season_id=undefined&game_id=436823#mbt:2-400$t&0=1

 

Keravan Energia Teamin naisten joukkueen kausi ei saa helppoa jatkoa, kun seuraavaksi joukkue matkustaa ensi lauantaina 8.10.2011 Lappeenrantaan Catzin vieraaksi. Ottelu paikallisella Urheilutalolla alkaa klo 14.00

Seuraavan kotiottelun joukkue pelaa vasta lauantaina 5.11.2011 Killan hallin ollessa sitä ennen viikonloppuisin pois koripallolijoiden käytöstä. Vastustajana tällöin Forssan Alku ja ylösheitto tutusti klo 16.00. TERVETULOA !!