Sarjajohtaja saapuu Keravan Energia Teamin vieraaksi lauantaina

4.11.2011


A-tyttöjen SM-sarjan tähän asti suurinpiin positiivisiin yllättäjiin lukeutuva Keravan Energia Team saa kotihalliinsa vieraakseen todellisen tasonmittarin, kun sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva ja tällä hetkellä sarjaa johtava Capitals I Helsingistä saapuu keravattarien vieraaksi. Ylösheitto sarjan kärkikamppailussa nähdään lauantaina 5.11. klo 12.45 Killan koululla.

Suurimmalle osalle maamme koripalloihmisiä jo keravalaisten selviytyminen SM-sarjaan oli pienoinen yllätys. Samat epäilevät tuomaat ovat joutuneet hieraisemaan silmiään jo toistamiseen, kun kolmen pelatun kierroksen jälkeen sarjan neljäntenä tasapisteissä kakkosena ja kolmosena olevan PuHun ja Hongan kanssa keikkuukin sama yllättäjä: Keravan Energia Team. Tämä kaikki ei ole kuitenkaan tullut joukkueelle itselleen yllätyksenä vaan kovan harjoittelun ja tekemisen kautta on joukkuea alkanut luottamaan omaan tekemiseensä ja tuloksiakin on alkanut syntyä. Seuraavaksi joukkue lähtee saalistamaan kahta sarjapistettä sarjajohtaja Capitals I:n kustannuksella. 

Nyt keravalaiset ovatkin tähän asti tiukimman haasteensa edessä, kun maajoukkuepelaajia vilisevä ja yhdessä Honka Akatemian kanssa sarjan ehdottomiin ennakkosuosikkeihin lukeutuva helsinkiläinen yhteistyöjoukkue Capitals I saapuu Keravalle kotijoukkueen vieraaksi. Capitals I on kolmen helsinkiläisen seuran: Karhun Poikien, Wartti Basketin ja Helsingin NMKY:n yhdistelmä joukkue. Jotain  Capitalssin pelaajamateriaalin laajuudesta kertoo, että se selvisi tämän kauden SM-sarjaan kahdella joukkueella. Capitals I on voittanut kolme aiempaa peliään vähintään 20 pisteellä ja jalkoihin ovat jääneet kaksi sarjan ennakkosuosikkia Honka Akatemia sekä Hyvinkään Ponteva. Näiden lisäksi Capitals I pöllytti keravalaisten viime viikkoista vastustaja Pyrintöä ensimmäisellä kierroksella kotonaan liki 40 pisteellä.

Keravalaisille ei helppoa aamupuhdetta siis ole luvassa, mutta kaikki mahdollisuudet jätti yllätykseen silti on olemassa. Kotiyleisöltä toivotaankin vähintään samanlaista panosta kuin edellisenä viikonloppuna, jotta keravattaret saavat tarvitsemansa lisäenergian tähän asti kovimmassa koitoksessaan. Sarja on tänä vuonna poikkeuksellisen tasainen, jossa ristiinpelaamisia tullaan näkemään paljon, siksi jokainen piste tulee olemaan tärkeä.

Tervetuloa kannustamaan Keravan Energia Team taisteluun kotisaldon pitämiseksi puhtaana!

A-tyttöjen pelin jälkeen klo 16.00 Keravan naisten joukkue lähtee tosissaan saalistamaan kauden ensimmäistä voittoaan Forssan Alun kustannuksella. Naiskoripalloa maamme huipulta on tarjolla siis koko lauantaiksi, tervetuloa Kiltaan kannustamaan!