Ykköskori 35v-mestaruussarjan kärkeen !!!

21.12.2011

Myöhään eilisiltana nähtiin Killassa huikea koripallokamppailu, kun miesten 35v SM-sarjaottelussa kohtasivat isäntäjoukkue Keravan Ykköskori ja vierailija helsinkiläinen FC Passe.

Kamppailu eteni tasatahtiin aina loppuhetkille saakka, kunnes Ykköskori sai huikealla puolustuspelillään ja Esa "Pikku-Eesu" Peltolan sekä Jarkko "PJ-Rönni" Rönnholmin kylmähermoisilla hyökkäyspään ratkaisuilla käännettyä ottelun kotivoitoksi.

Joukkueensa taistelutahdon ruumiillistumana ottelussa toiminut Esa Peltola näytti mallia muille, kun ottelukellossa oli jäljellä 16 sekuntia. Peltola syöksyi koko kaksimarkkaisen vartensa voimalla parkettiin irtopallon perään ja kaivoi pelaajakasan alta pelivälineen omilleen.

Voiton arvoa nostaa se, että Passen pelaajista yli puolella on Korisliiga-kokemusta. Voitollaan Ykköskori nousi yksinään sarjan kärkeen. FC Passe on hallitseva 35v-miesten Suomen Mestari.

Ykköskori - FC Passe 72 - 67 (33-34)

Ykköskori pisteet:

Peltola 24, Rönnholm 17, Railotie 11, Korhonen 7, Mäntynen 5, Kuoppala 4, Paju 3, Reimakoski 1, Parkkila -.

Passe pisteet:

Parviainen 19, Erkinheimo 12, Mikkola 9, Riikonen 7, Haliseva 6, Ketomaa 5, Saarikoski 3, Pulkkinen 3, Lang 3, Pilkevaara -.