03-POJILLE KULTAA EHBT-TURNAUKSESTA

26.8.2012

Takana vas. Erkki, Iiro, Oskari, Ossi (kyykyssä), Joonas, Markus, Valtteri ja Jukka
Edessä vas. Otto, Thomas, Aleksi ja MVP Axel
Takana vas. Erkki, Iiro, Oskari, Ossi (kyykyssä), Joonas, Markus, Valtteri ja Jukka Edessä vas. Otto, Thomas, Aleksi ja MVP Axel

P02-03 -joukkueesta hioutunut P03-jengi teki tänään keravalaista korishistoriaa voittamalla tiettävästi seuran toisen EHBT-mestaruuden kautta aikain! Ei pöllömmin 9-vuotiailta :)

Turnauksessa sarjassamme oli 12 joukkuetta jaettuna neljään lohkoon. Oma lohkomme BC Nokian ja Honka Heatin kanssa oli näistä toiseksi tasaisin ja suurimmat piste-erot saimmekin aikaan semifinaalissa ja finaalissa! Kaiken kaikkiaan turnaus oli meiltä yllättävän menestyksekäs; hävisimme viiden pelin kymmenestä erästä vain yhden! Alkulohkon piste-eromme oli 75-53, jatkopelien 153-92! Kymmenestä pelaajastamme yhdeksän teki pisteitä ja yksi heitti korirenkaaseen!  Liikutimme palloa ahkerasti, puolustimme ensiluokkaisesti ja juoksimme vastustajilta yksinkertaisesti jalat alta. Tasaisestikin alkaneet ottelut kääntyivät lopulta vääjäämättä meidän selviksi voitoiksemme.

Mikrojoukkueet tulee ilmoittaa sarjoihin 15.9. mennessä. Tämä viikonloppu osoitti, että me kuulumme eteläisen alueen mikropoikien 03 1. divisioonaan.  

T. Pekka Forss, ylpeä joukkueenjohtaja