B-tytöt puhtaalla pelillä SM-sarjaan!!

23.9.2012

Tytöt ovat kuvassa vähän "tärähtäneitä". Mutta se sallittakoon näin upean viikonlopun jälkeen!!
Tytöt ovat kuvassa vähän "tärähtäneitä". Mutta se sallittakoon näin upean viikonlopun jälkeen!!

SM-ranking turnauksessa Espoossa elokuussa hankittu kolmas sija ja sitä myöden rankkaus koko valtakunassa viidenneksi ei ollut vahinko. Sen todisti keravattaret Lahdessa pelatuissa SM-karsintapeleissä suvereenilla tavalla!

Jukka "manzu" Mantereen suojatit B-tytöissä jatkavat ilmiömäistä taivaltaan. Melkein heti kun EHBT:n jättiyllätyksestä päästiin jollainlailla ylitse, niin jo uutta yllätystä pukkaa tulemaan. Tällä kertaa vuorossa oli Lahti ja SM-karsinnat.

Tavoite toki oli koko joukkueelle selvä. Paikka SM-sarjaan halutaan. Olihan sen eteen uurastettu jo pikkaista auki kaksi vuotta. Nyt tämä tavoite saavutettiin ja vieläpä täysin puhtaalla pelillä. Kaikki neljä karsintapeliä hoidettiin kotiin.

Lauantaina kaatui EBT(2) luvuin 76-22 ja KaPo 75-44. Sunnuntaina käsiteltiin ensin SBG luvuin 70-62 ja sitten vielä FoKoPo luvuin 60-54. Varisinkin sunnuntain pelit olivat äärimmäisen hyvätasoisia ja tiukkoja.

Nyt taas on lyhyt hetki nauttia hyvästä olosta. Sitten nousee rima ja selvästi. Alkaa SM-taisto. Jokaista peliä lähdetään voittamaan ja jokainen pelaaja pyrkii tekemään omalla suorittamisellaan joukkueestaan paremman. Sitä kautta kokonaistekemisen taso nousee ja arvokkaita sm-pisteitä tulee jäämään Keravalle.

 raportti : Yari ©