Ykköskori aloittaa SM-kullan puolustamisen!

10.10.2012

Suomen Mestarit 2011-2012. Kuva Koripalloliitto.
Suomen Mestarit 2011-2012. Kuva Koripalloliitto.

Keravan Kori-80:n 35-vuotiaat miehet starttaavat valtakunnallisen M35-seniorisarjan ja samalla viime kauden Suomen mestaruuden puolustamisen ensi sunnuntaina kotiottelulla Nikkarissa klo 12.30. Vastaan asettuu Namika Lahti-35.

Ykköskori nimellä kulkevan Kori-80:n M35-seniorijoukkueen runko on pysynyt hyvin kasassa mestaruusjuhlista huolimatta, mutta ilman vastoinkäymisiä sarjaan valmistautuminen ei ole sujunut. Joukkue koki merkittävän pelaajamenetyksen, kun Jarkko Rönnholmin polvivamma osoittautui niin vakavaksi, että koko loppukausi menee Rönniltä huilatessa.

Parketilla voi silti nähdä lukuisia entisiä teinitähtiä sillä Ykköskorin pelaajalista on komeaa luettavaa: Toni Railotie, Ossi Korhonen, Kari Piipponen, Jussi Reimakoski, Timo Kuoppala, Jari Mäntynen, Tero Saraste, Toni Leikas, Esa Peltola ja Petteri Voutilainen.

Edellä mainituista Saraste konsultoi rinnakkaislisenssillä ToPoLasta ja Leikas Visa-Basketista.

M35-sarja on laajentunut viime kaudesta ja nyt siinä on jo seitsemän joukkuetta. Yksi uusista on juuri Namika Lahti-35. Lahdesta tulee varmasti vastaan kova nippu, jossa on mukana roppakaupalla myös Korisliigakokemusta.

M35-sarjan sivut: Koripalloliitto M35

TERVETULOA KANNUSTAMAAN !!