Naisten edustusjoukkue vahvistuu sunnuntain HyPo-kotiotteluun

12.10.2012 klo 12:00

Earlysia Marchbanks Oregon State Universityn paidassa. Kuva: www.oregonlive.com
Earlysia Marchbanks Oregon State Universityn paidassa. Kuva: www.oregonlive.com

Naisten mestaruussarjajoukkuetta vahvistettiin HyPo-paikallisottelun alla, kun Keravan Kori-80 ry teki pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Earlysia Marchbanksin kanssa. Marchbanks saapui Suomeen ja Keravalle eilen torstaina.

Kaksi edellistä kauttaan Earlysia Marchbanks (22v / 175cm) on pelannut Oregon Staten yliopistojoukkueessa. Hän oli joukkueensa avainpelaajia pelaten yhteensä 63 ottelua, joista avausviisikossa 53 kertaa. Kahden kauden aikana hän kirjautti keskimäärin 29,8 minuuttia, 10,7 pistettä ja 6,6 levypalloa. Marchbanksin seniorikausi 2011-2012 oli erityisen vahva, sillä hän esiintyi aloitusviisikossa kaikissa 33 ottelussa ja levypallokeskiarvo nousi lukemaan 7,6. Koripisteitä Earlysia Marchbanks nakutti viime kaudella Oregonille keskimäärin 12,5.

Earlysia Marchbanks valittiin viime kauden päätteeksi Pac-12 konferenssin All Conference Team -tähdistöjoukkueeseen. Hänen Keravalle saapumistaan edesauttoi se, että  Rosetta Adzasu ja Earlysia Marchbanks tuntevat toisensa entuudestaan.

Uuden pelaajasopimuksen taustalla on se, että Shantale Bramble-Donaldsonin oikean jalan kantapää on mystisesti kipeytynyt eikä toipumisaikataulusta ole varmuutta. Seuran tavoitteena ja toiveena on, että Bramble-Donaldsonin vamma paranisi lähiviikkoina, minkä jälkeen myös hän olisi mukana pelaavassa kokoonpanossa.

- Marchbanks on selkeä johtajahahmo, joka tulee varmasti Adzasun tavoin potkimaan positiivisesti koko joukkuetta eteenpäin. Hän ei pituudellaan aivan korvaa Bramble-Donaldsonia, mutta uskon hänen silti tuovan lisävoimaa levypallopeliin. Tilastollisestihan levypallot on se osa-alue, jossa olemme kolmessa ensimmäisessä sarjapelissämme jääneet selkeästi vastustajasta jälkeen. Esimerkiksi riistoissa olemme olleet aivan tasavertaisia muiden kanssa. -tuumii päävalmentaja Esa Mäki-Tulokas

Earlysia Marchbanks pelaa ensimmäisen ottelunsa Keravan Energia Teamin paidassa ensi sunnuntaina.

Earlysia Marchbanks YouTubessa: http://www.youtube.com/watch?v=2T23iAlNH-8

 

Naisten Mestaruussarjaa Keravalla Killan hallissa sunnuntaina 14.10.2012 klo 15.00 !!

Keravan Energia Team vs Hyvinkään Ponteva

Tervetuloa mukaan radanvarsiottelun jännittävään tunnelmaan  !!!