Katsomokäyttäytymisestä

7.11.2012

Seuran linjaus katsomokäyttäytymiseen

Hyvät Kori-80 kannattajat, 

Olen saanut palautetta, useampaan otteeseen ja aivan aiheesta, yksittäisten kannattajiemme käyttäytymisestä katsomossa pelien aikana. Tämä palaute koskee pääsääntöisesti tuomarityöskentelyn, mutta joskus jopa myös omien pelaajiemme edesottamusten kommentointia äänekkäästi ottelun aikana. 

Kori-80 pyrkii aina ja kaikessa toiminnassaan noudattamaan Reilun Pelin sääntöjä. Me haluamme taata pelaajille, valmentajille ja tuomareille työskentelyrauhan.

Erotuomari valvoo koripallon kilpailu- ja pelisääntöjen noudattamista parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten me kaikki, joskus onnistumme paremmin, joskus huonommin.

Ottelutapahtumassa mukana olevien (pelaajien, valmentajien, joukkueen toimihenkilöiden, toimitsijoiden ja katsojien) tulee antaa erotuomarille työskentelyrauha.

Erotuomarille huutelu, pää punaisena karjuminen ja kiroilu tai muu epäasiallinen käytös eivät kuulu koripalloon missään muodossa ja erityisesti ne eivät kuulu tilaisuuksiin, joissa lapsia ja junioreita on läsnä.  

Suunnataan jatkossa tämä valtava energia joukkueen kannustamiseen positiivisella tavalla -  tämä auttaa joukkuettamme enemmän!

 

Juha Väre

Kori-80 pj