Shantale jatkaa Keravalla kauden loppuun

12.12.2012

Killan koulun katsomossa saadaan ihastella Shantalen otteita myös joulutauon jälkeen. Kuva Jukka Nissinen.
Killan koulun katsomossa saadaan ihastella Shantalen otteita myös joulutauon jälkeen. Kuva Jukka Nissinen.

Kanadalaisen Shantale Bramble-Donaldsonin kantapäävaivat eivät häiritse enää pelaamista ja näin samalla varmistui, että hän jatkaa Keravan Energia Teamin naisten NSM-sarjan joukkueessa myös joulutauon jälkeen.

Shantale Bramble-Donaldson ehti pelaamaan yhden virallisen ottelun Keravan Energia Teamin paidassa ennen ikävää loukkaantumistaan. Tämä ottelu oli Cup-koitos Kotkassa Peli-Karhuja vastaan ennen NSM-sarjakauden alkamista.

Loukkaantuminen piti hänet varsinaisen sarjakauden alussa sivussa lukuisista peleistä, mutta viimeisessä kuudessa ottelussa hän on vahvistanut Energia Teamia ja tehnyt keskimäärin 12,5 pistettä ja ottanut 8,7 levypalloa reilussa 24 peliminuttissa per ottelu.

Iso kiitos Shantalen toipumisesta kuuluu paikallisen Vireus Oy:n henkilökunnalle ja heidän fysikaaliselle hoidolleen. KIITOS!

Keravan Energia Teamin naisten joukkueen nykyiseen kokoonpanoon ei siis ole tulossa muutoksia. Sen sijaan Paula Tattari joutuu huilaamaan polven tähystysoperaation jäljiltä vielä jonkin aikaa. Hänen tositoimiin paluun ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa ennustetta.

Naisten joukkueen ottelut jatkuvat vielä tuplakierroksella ensi viikonloppuna ennen joulutauon alkamista. Lauantaina Keravan Energia Team vierailee Turussa ja kohtaa paikallisen Riennon klo 15.00 Nunnavuoren palloiluhallissa.

Sunnuntaina kannattaa ehdottomasti tulla Kiltaan katsomaan kaatuuko huippuvireinen Forssan Alku tällä kaudella jo toistamiseen keravalaisten käsittelyssä! Ottelu alkaa Killassa klo 15.00! Tämän jälkeen naisten joukkueen kotipelit jatkuvat vasta reilun kuukauden päästä 26.1.2013, jolloin vastaan tulee Torpan Pojat. Tammikuun kolme ensimmäistä peliä keravalaiset pelaavat vierasparketeilla.