NAISTEN SM -SARJAOTTELU FORSSAA VASTAAN SUORANA NETISSÄ!

14.12.2012

Rosetta Adzasu
Rosetta Adzasu

Tulevana sunnuntaina (16.12.) saavutetaan Keravalaisessa koripallossa yksi uusi virstanpylväs, kun ns. "live streamaus" näkee päivän valon valtakunnallisessa pääsarjassa.

Sinänsä kyse ei ole mistään mullistavasta ja uudesta keksinnöstä, mutta aika vähän käytetystä kylläkin. Nopeudet verkossa ovat kasvaneet viime vuosina siinä määrin merkittävästi, että se mahdollistaa kuvan ja äänen lähettämisen jopa kohtuullisella laadulla.

Kysymyksessä on toki vielä kokeilu, joten teknisiä ongelmia yms saattaa esiintyä. Tähän astiset testaustulokset ovat kuitenkin olleet lupaavia. Laitteistoa on uusittu, paranneltu ja testailtu. Nyt alkaa olla aika pikkuhiljaa siirtää tausta-aherrusten tulokset oikeaan ympäristöön.

B-tyttöjen matkaottelu lauantaina (15.12) Äänekoskella lähetetään heikommalla kuvanlaadulla, mutta Sunnuntaina Killassa kokeillaan parempitasoista kuvaa.

NettiTV:n on toteuttanut ja kustantanut Normiputki Oy ja teknisenä konsulttina on toiminut Keravan Energia Teamin ottelukuvaaja Lauri Takala.

NettiTV on asennettu B-tyttöjen sivuille.

 

raportti : Yari ©