Keravan Kori-80 ja Terveystalo yhteistyösopimukseen

9.7.2013


Koripalloseura Keravan Kori-80 ja Terveystalo ovat tehneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Terveystalo tarjoaa seuralle nopean hoitoketjun, jonka avulla tapaturmien hoito on mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta. Lisäksi yhteistyössä keskitytään ennaltaehkäisevään toimintaan sekä urheilijan terveyteen liittyvään koulutukseen.

Kori-80:n edustusjoukkueet esiintyvät tulevalla kaudella naisten SM-sarjassa ja miehissä 1 A -divisioonassa, jonka lisäksi vahva juniorityö antaa edellytykset jatkuvaan kehitykseen myös tulevaisuudessa. Sopimus Terveystalon kanssa kattaa naisten ja miesten edustusjoukkueet sekä juniorijoukkueet.

Tiedon jakaminen yhteistyön kulmakivenä

Kori-80:n puheenjohtajan Juha Väreen mukaan yhteistyö Terveystalon kanssa vastaa voimakkaasti kehittyvän seuran tarpeisiin.

- Meille on luontevaa saada yhteistyökumppaniksi asiansa tunnetusti hyvin hoitava ja maanlaajuisesti toimiva taho. Terveystalon avulla saamme levitettyä jäsenistöllemme enemmän viimeaikaista tietoa vammojen ehkäisystä sekä ravinnon ja levon merkityksestä urheilijalle. Tämä tarve korostuu erityisesti lasten ja nuorten urheilijoiden kohdalla, Väre kommentoi.

Urheilijan terveydestä on huolehdittava junioritasolta lähtien, harrastuksen tasosta riippumatta. Iän myötä asia korostuu harjoitusmäärien kasvaessa. Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikön Mika Kivisen mukaan kertaus on opintojen äiti.

- Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Kori-80:n kaltaisen dynaamisen seuran kanssa. Tietoisuuden lisääminen entisestään on pitkäjänteistä työtä. Toiston kautta teroitetaan tärkeitä terveyteen liittyviä asioita pelaajille, valmentajille, junioreille ja heidän vanhemmilleen. Vammojen hoidon lisäksi niiden ennaltaehkäisy on äärimmäisen tärkeää. Tätä kautta urheilijan terveystarkastus ja lihastasapainokartoitus nousevat tärkeään roolin, Kivinen kertoo.

 

Vahingon sattuessa apu on lähellä

Urheilija kohtaa usein pieniä ja joskus vähän isompiakin loukkaantumisia. Tällöin nopea hoitoon pääsy korostuu, jotta kuntoutuminen voi alkaa mahdollisimman pian.

Koripallossa tyypillisimpiä vammoja ovat sormien nivelvammat, ruhjeet, akillesjänteen vammat ja erilaiset venähdysvammat. Tapaturman sattuessa Kori-80:n pelaajat voivat kääntyä Terveystalon puoleen. Hoitoketjun myötä hoito voidaan aloittaa mahdollisimman pian ja kattavan asiantuntijaverkoston avulla toipumisesta saadaan sujuvaa.

- Luotan siihen, että Terveystalon tarjoama urheilijan hoitoketju toimii saumattomasti ja meillä on tuki saatavilla yhden puhelinsoiton päässä. Loukkaantumistapauksissa on erityisen tärkeää, että asiantunteva hoito voidaan aloittaa viipymättä, riippumatta siitä missä päin Suomea vahinko tapahtuu, Väre sanoo.

Terveystalo Sport toimii useimmilla suurimmilla paikkakunnilla Suomessa ja palvelua laajennetaan jatkuvasti.

Lisätietoja:  www.terveystalo.com

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport-yhteistyö, Mika Kivinen, puh. 0400-462199, mika.kivinen@terveystalo.com


Kori-80, puheenjohtaja, Juha Väre, puh. 050 4872846, juhavare@yahoo.com