Keravan Energia Teamin NSM-sarjajoukkue kasassa!

10.7.2013

Rosie Adzasu ihastuttaa Killan parketilla myös ensi kaudella.
Rosie Adzasu ihastuttaa Killan parketilla myös ensi kaudella.
Roosa Lukkarisen katse sen sijaan on jo Tampereelle opintojen pariin. Kuvat Francois Perthuis.
Roosa Lukkarisen katse sen sijaan on jo Tampereelle opintojen pariin. Kuvat Francois Perthuis.

Keravan Kori-80 julkaisi peräti kymmenen pelaajasopimusta ensi kauden NSM-joukkueensa osalta. Keravan Energia Team -nimellä edelleen kulkevassa joukkueessa nähdään paljon viime kauden pelaajia, mutta myös merkittäviä uusia kasvoja.

Joukkueen valmentaja Esa Mäki-Tulokkaalla oli erityisen mieluisaa kerrottavaa, kun seura julkaisi NSM-sarjajoukkueensa ensi kauden pelaajasopimuksia. Mukana on tutuksi tulleita pelureita viime kaudelta, mutta myös kolme uutta nimeä.

Kokenut Alli Arppe siirtyy Keravan Energia Teamin paitaan Torpan Pojista ja lisää nuoruuden intoa tuo lahtelaislähtöinen Fanny Kilpinen, joka pelasi viime kaudella Hyvinkään Pontevassa. Ulkomaalaisosastolla joukkuetta vahvistaa pitemmän pään peluri Mollie Williams (Washington), joka valittiin viime kaudella Maltan sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Viime kauden joukkueen pelaajista jatkostaan ensi kaudella ovat sopineet Mia Pönnelin, Minna Valtonen, Hilma Ala-Vähälä, Paula Tattari, Rosa Pakarinen, Henrika Suhonen ja ghanalainen Rosetta "Rosie" Adzasu. Väkkäränomainen Rosie ihastutti Killan katsojia jo viime kaudella ja palaa näin Keravalle tuttuun ympäristöön ja valmennukseen.

Varmuudella Keravan NSM-sarjan joukkueessa ei nähdä enää ensi kaudella Roosa Lukkarista. Viime kauden kapteeni "Luke" sai haluamansa opiskelupaikan Tampereelta. Siellä opiskelun ja Keravalla koripalloilun yhdistäminen ei pitkästä välimatkasta johtuen ole ymmärrettävästi mahdollista vaikka kuinka haluisi. Kori-80 kiittää Lukea ja toivottaa menestystä tulevissa opinnoissa.

Joukkueen valmennuksessa Esa Mäki-Tulokkaan apuna jatkaa Jarkko Rönnholm ja joukkueenjohtana toimii Katri Tattari.

Uutisointi aiheesta Keski-Uusimaa -lehdessä: http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/245462-alli-arppe-tuo-rutkasti-kokemusta-lisaa-kori-80n-joukkueeseen

Keravan Energia Teamin NSM-joukkueen selkeä tavoite ensi kaudelle on pääsy pudotuspeleihin!