Killassa raikui, kun KET kaatoi kilpailijansa

15.9.2013

Even malliesimerkki puolustamisesta Riennon Marika Korpista vastaan.
Even malliesimerkki puolustamisesta Riennon Marika Korpista vastaan.
Rumpuryhmä in action!
Rumpuryhmä in action!

Keravan Energia Team paineli B-tyttöjen SM-sarjaan komeasti, kun sunnuntain molemmat vastustajat kaatuivat komealla pelillä! Ja millä tavalla: eipä ole kait Killassa vastaavanlaista kannustusta vähään aikaan kuultu, kun Susijengiä Sloveniassa kannustamassa käynyt oman seuran rumpuryhmä pisti parastaan!

Aamulla heti kahdeksan jälkeen Turun Riento kohtasi voittajansa, kun KET hoiti voiton kotiin. Kotijoukkue sai 'kuudennen kenttäpelaajansa' , kun rumpuryhmä tarjoili kuumia rytmejään torven soidessa ja katsomorakenteiden paukkuessa. Tasaisen pelin momentum tuli kolmannen jakson alkuun, kun KET nykäisi 8-0 jakson ja pääsi  parhaimmillaan yli 10 pisteen karkumatkalle. Pitkien pelureitten pelissä KET oli vahvempi korin alla. Paineen alla Riennon suoritukset korin alla olivat epävarmoja, hyvistä paikoista huolimatta eivät turkulaiset onnistuneet. Lukemat kotijoukkueelle 60-54 (26-29).

Puolelta päivin kotijoukkueen kaatamista yritti Catz, mutta yritykseksi se vain lopulta jäi. Etukäteen tiedettiin, että 6 pisteen tappiokin olisi sallittu, koska keskinäisessä vertailussa KET olisi silloin (yhdessä Riennon kanssa) päässyt SM-sarjaan. Keravan energinen tiimi oli kuitenkin hyvällä sykkeellä alusta asti liikkeellä. Lappeenrantaa vastaan pelattiin palloa pitkille pelaajille 3-sekunnin sisään, koska sillä sektorilla KETillä oli pituusylivoima. Homma toimi ihan hyvin, pisteitä korin alta pääsivät tekemään erityisesti Mona, Eveliina ja Bettina. Lopputulos KETille 52-58 (23-31).