Miehet pelasivat kaksijakoisen kenraaliharjoituksen

19.9.2013 klo 01:00

Kapteeni LaTrice Little on suututettuna vaarallinen pelaaja. Kuva: Francois Perthuis
Kapteeni LaTrice Little on suututettuna vaarallinen pelaaja. Kuva: Francois Perthuis

Edellisviikolla Killassa EBT:n niukasti kahdella pisteellä voittanut Keravan Energia Team kävi tiistai-iltana vastavierailulla Espoonlahdessa. Äärimmäisen kaksijakoinen ottelu päättyi lopulta vierasvoittoon koripistein 64-71 (35-19).

Ottelun ensimmäisellä puolikkaalla B-divisioonan Espoo Basket Team piti A-divisioonan Keravaa pilkkanaan. Energia Team seurasi voimattomana isäntäjoukkueen tehokasta pallon siirtelyä ja tarkkaa heittopeliä. Keravalaisittain umpisurkeat kaksi ensimmäistä neljännestä meni kotijoukueelle puhtaasti 16 pisteen marginaalilla.

Isolla tauolla valmennusjohto antoi pukukopissa joukkueelle positiiviskannustavan ohjeistuksen toista puolikasta varten. Sen jälkeen joukkueenjohto haistatti pitkät koko pelaajistolle ja otti vielä kapteeni LaTrice Littlen erikoispuhutteluun.

Ottelun kolmas ja neljäs neljännes olivatkin sitten aivan kuin eri pelistä. Kerava ryhdistäytyi ja voitti puolikaan 23 pisteellä ja korjasi voiton itselleen.

- ensimmäisen 20 minuutin pelillä emme pärjäisi edes III-divarissa, mutta jälkimmäinen 20 minuuttinen oli sitä peliä, joka täyttää A-divisioonan vähimmäisvaatimuksen. Harjoituspeleissä osoitimme, että olisimme edelleen kovaa valuuttaa B-divarissa. EBT on hyvä joukkue. Mielenkiintoista on nähdä mihin rahkeet riittävät ensi viikon lauantaina Helsinki Seagullsia vastaan -aprikoi joukkueenjohtaja Kari Arajuuri

- Tällä kertaa tauon ripitys ehkä toimi, mutta jatkoa ajatellen valmennusjohto ja joukkueenjohto ovat nyt sopineet, että joukkueenjohto lähestyy pelaajia vain postiivisuuden kautta -naurahtaa Arto Arajuuri

Harjoitusottelut on nyt pelattu ja Keravan Energia Teamin miesten sarjakausi käynnistyy ensi viikon lauantaina 28.9.2013 kotiottelulla Helsinki Seagullsia vastaan. Ylösheitto klo 16.00. Tervetuloa, joukkue toivoo kotikatsomon tukea !!!