Seuran sisäinen tilastointikoulutus tiistaina 5.11.2013 klo 18.30

27.10.2013

Virallinen tilastoprintti
Virallinen tilastoprintti

Kori-80 järjestää kaikille avoimen tilastointikoulutuksen ProfeCons Oy:n tiloissa tiistaina 5.11.2013 klo 18.30-20.30. Tilastoitavien otteluiden määrä kasvaa jatkuvasti ja tilastoilla on oleellinen merkitys koripalloilun kehittämisessä.

Tämä koulutus on jatkoa 18.9.2013 pidetylle seuran sisäiselle tilastointikoulutukselle. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä sitä, että on osallistunut edelliseen koulutukseen vaan edelleen käydään läpi myös perusasioita. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koripallosta ja tieto- sekä tietoliikennetekniikasta kiinnostuneet ja seuran toiminnassa mukana olevat. Mukaan voi toki tulla myös uutena toimijana seuran ulkopuolelta.

Tilasto-osaamisella on mahdollisuus myös ansaita taskurahaa. Esimerkiksi edustusjoukkueiden otteluiden tilastoimisesta maksetaan kohtuullinen  korvaus.

Koripalloliiton tilastointiohjeistukseen kannattaa mahdollisuuksien mukaan tutustua jo etukäteen allaolevan nettiosoitteen kautta:

http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/sarjatoiminta/ottelutilastointi/

Koututuksella tähdätään tilastointiohjelmiston pääperiaatteiden omaksumiseen ja sitä kautta mahdollisuuteen toimia tilastoijana ensin harjoittelemalla alueellisissa sarjoissa ja siirtyen kilpakoripallosarjoihin, joissa tilastointi on pakollinen. Koulutuksen tarkoituksena on myös levittää tilastohavainnointiin liittyvää osaamista.

Keravan Kori-80 ry:n tilastointikoulutus

Tiistaina 5.11.2013 alkaen klo 18.30, kesto noin kaksi tuntia

ProfeCons Oy, Palopellonkatu 1 Kerava

Ilmoittautumisia toivotaan sähköpostilla: arto@arajuuri.com