Koriksen harrastusmahdollisuuksia

25.1.2014

Koriskouluissa on tilaa ja uusia joukkueita on suunnitteilla niin aloittaviin junioriryhmiin kuin aikuisille tarjottavaa pelailuvuoroa. 1 kk ilmainen kokeilu juniorijoukkueissa. Tervetuloa!

Juniorijoukkueissa 1kk ilmainen kokeilu

Keravan Kori-80 tarjoaa kokeilumahdollisuuksia koripallon pelaamista/harrastamista suunnitteleville - Yhden kuukauden ilmainen kokeilu kaikissa juniori-joukkueissa.

Esim joukkueet:
- Tytöt 03/04 -syntyneet
- Pojat 04/05 -syntyneet
Yhteystiedot ja muut joukkueet: www.kori-80.net/joukkueet/

Lisäksi olemme aloittamassa uudet joukkueet ikäluokille Tytöt -05/06 ja Pojat 06/07 -ikäisille.Yhteyshenkilö Jarkko.Ronnholm@gmail.com.
Myös näissä 1kk ilmainen kokeilu.
Tervetuloa mukaan !

Koriskouluissa on tilaa

Koriskouluihin mahtuu keväälle vielä eskari/ekaluokkalaisia ja nuorempiakin koripalloa oppimaan. Ja jos kiinnostaa ensi kaudella lähteä joukkueeseen mukaan niin nyt olisi hyvä aloittaa. Vuorot ovat tytöillä ja pojilla eri aikaan keskiviikkoisin Keravalla ja lauantaisin Tuusulassa. Vetäjinä kokeneita koripallolijoita.


TYTÖT: Keravan koriskoulu: Netta Taajamo, Marjo Priha. Tuusulan koriskoulu Leena Martin, Taina Kivistö ja Minna Loponen.
http://www.kori-80.net/joukkueet/tyttojen-koriskoulut/

POJAT: Keravan koriskoulu Toni Railotie, tonra75@gmail.com, Marjo Priha. Tuusulan koriskoulu Leena Martin, Taina Kivistö ja Minna Loponen.
http://www.kori-80.net/joukkueet/poikien-koriskoulut/.

 

Höntsäilyä tarjolla - koriksen pelailua

Onko keravalaisilla / tuusulalaisilla kiinnostusta lähteä kokeilemaan höntsä-korista? Voitaisiin allokoida vuoro höntsäilyä varten esim miehiä ja naisia sekaisin. Siis ihan sellaisille, jotka joskus tai ei koskaan ole korista pelannut, mutta mieli tekisi kokeilla. Tärkeintä on, että saadaan liikkua ja hieman saadaan hiki pintaan. Näytetään kaikki mitä osataan ja toivotaan, että ne onnistuukin. Loppuun high-fivet kavereitten kanssa. Ps höntsääminen = pelailua ilman vakava-mielistä voitonmetsästystä. Lähteekö joku messiin? Voitaisiin kokeilla vaikka kevät ja mietitään sitten jatketaanko. Tarvitaan noin 15 peluria, jotta jaksetaan koko tunti pelata eli 5+5 pari vaihtomiestä molemmille puolille. Tarjolla olisi ainakin ma 20:30-21:30 vuoro.