Miehille lisää pelaajasopimuksia - myös kapteenisto valittu

21.6.2014

Miesten edustusjoukkueen kapteeni Hannu Haapasalo vierellään vasemmalla joukkueenjohtaja Arto Arajuuri ja oikealla päävalmentaja Jussi Reimakoski hyvissä tunnelmissa juuri ennen Juhannuksen viettoon siirtymistä. Kuva: Keravan Kori-80
Miesten edustusjoukkueen kapteeni Hannu Haapasalo vierellään vasemmalla joukkueenjohtaja Arto Arajuuri ja oikealla päävalmentaja Jussi Reimakoski hyvissä tunnelmissa juuri ennen Juhannuksen viettoon siirtymistä. Kuva: Keravan Kori-80

Miesten uusi edustusjoukkue teki vielä ennen juhannusta kaksi tärkeää pelaajakiinnitystä pitkään päähän, kun kaksimetriset Mikael Aalto ja Hannu Haapasalo vetivät nimensä sopimuspapereihin. Samassa yhteydessä vahvistettiin tulevan kauden kapteenisto.

Tasan kaksimetrinen Hannu Haapasalo oli päättyneellä kaudella merkittävässä osassa Kakkoskorin nousijajoukkueessa ja hänen sopimuksensa on myös tärkeä palanen uuden edustusjoukkueen rakentamisessa. Haapasalo on aiemmalla pelaajaurallaan esiintynyt viidessä Suomen U18-maaottelussa sekä vuosituhannen vaihteessa edustanut myös Panttereita miesten mestaruussarjassa.

Mikael Aalto on Haapasaloa hieman pidempi ja tuo paljon kaivattua lisävoimaa korinaluskahinoihin. Aalto siirtyy Keravalle Sipoon Hukkabasketista, jossa hän oli toissakaudella A-poikïen alueellisen I-divisioonajoukkueen kantavia voimia. Viime kaudella Mikael Aallon pelaaminen taukosi varusmiespalvelukseen, mutta nyt asevelvollisuus on hänen osaltaan suoritettu. Alkukesän harjoitusten perusteella Aallolle voi ennustaa isoa roolia uusiutuvassa Keravan Kori-80 -edustusmiehistössä.

Juhannusta edeltäneiden harjoitusen perusteella valmennus- ja joukkueenjohto teki myös päätökset kapteenistosta. Kaudella 2014-2015 Keravan II-divisoonajoukkueen kapteenina toimii Hannu Haapasalo ja varakapteeneina Mikael Haanpää sekä Mikael Aalto. Kummatkin uudet sopimuspelaajat saivat siis myös nimityksen kapteenistoon. Tällä järjestelyllä varmistetaan samalla myös se, että vuosia kapteenina toiminut Ossi Korhonen voi jatkossa yhä enemmän keskittyä pelaajavalmentajan tehtäväänsä.

Uusimpien sopimusten myötä miesten edustusjoukkueella on nyt kasassa jo yhdeksän sopimuspelajaa lähestyvälle II-divarikaudelle. Lisää sopimusuutisia on toivottavasti luvassa heti heinäkuun toisella viikolla. Siihen asti joukkue lomailee omatoimisen harjoitusjakson merkeissä.