WBKori-80:n B-pojat sm-sarjaan

3.10.2016

WB-Kori-80:n etenivät omasta kotiturnauksestaan puhtaalla pelillä B-poikien kauden 2016-2017 sm-sarjaan. Muut sm-sarjaan selvinneet joukkueet ovat Muki, Honka, KTP, Pyrintö, Puhu, Kauhajoen Karhu, LokokoArska, HNMKY ja Säyri (Jyväskylästä). B-poikien sm-sarja alkaa 16.10.2016.

Karsintaturnauksen ensimmäinen päivä pelattiin Keravalla Killan hallissa. Turnauksen avausottelussa WBKori-80 kohtasi Sykin.tasaisen alun jälkeen WBKori-80 karkasi selvään voittoon numeroin 88-49. WBKori-80;n toinen ottelu sai dramaattisen alun kun putkirikko meinasi peruuttaa koko pelin. Tilanne saatiin kuitenkin nopeasti hallintaan Keravan kaupungin henkilöstön ja palokunnan avulla. Peli pääsi alkamaan ajallaan, mutta varsinkin ensimmäinen neljännes oli hankala WBKori-80:lle ja HNMKY2 oli johdossa ensimmäisellä tauolla. Pikkuhiljaa kuitenkin WBKori-80 käänsi ottelun omaan hallintaansa ja lopuksi taululla olivat selvät voittonumerot 94-55.

Sunnuntain pelit pelattiin sitten WBKori-80 joukkueen toisessa kotisalissa Kallahden liikuntahallilla. Etukäteen oli tiedossa, että päivän ensimmäisen pelin voitto toisi varmuúdella sm-sarjapaikan. Näin WBKori-80:n pojat olivat latautuneet hyvin otteluun ja pienestä erosta huolimatta ottelu oli koko ajan joukkueen hallinnassa. Puoliajan jälkeen ottelu lopulta ratkesi ja loppunumerot olivat selvät 107-58. Turnauksen viimeisessä ottelussa kohtasivat WBKori-80 ja Puhu. Kumpikin oli varmistanut jo aiemmin sm-sarjapaikkansa, joten ottelu pelattiin ystävällisessä hengessä loppunumeroiden ollessa WBKori-80:lle 75-66.