Etsitään lajitaustaista vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa seuramme naisten ja A-tyttöjen (KUB) joukkueille

25.4.2016


Etsimme innostunutta ja motivoitunutta lajitaustaista vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa seuramme naisten ja A-tyttöjen (KUB) joukkueille. Naisten joukkue nousi I-divisioonaan ja A-tytöt (KUB) pelasi kaudella 2015 - 2016 valtakunnallista I-divisioonaa

Keravan Kori-80 on perustettu vuonna 1980, joka tarjoaa jäsenilleen koripallon harrastusmahdollisuuksia omalla tasollaan niin kilpa- kuin harrastekoripallon parissa. Seuran edustusjoukkueet sekä vanhimmat juniorijoukkueet pelaavat kilpatavoittein. Nuoremmissa ikäluokissa painottuu myös harrastekoripallo. Seura tarjoaa myös senioreille sekä junioripelaajien vanhemmille mahdollisuuden harrastaa kuntokoripalloa.

Kori-80 haluaa olla positiivinen, aktiivinen ja ulospäin suuntautunut Keski-Uudellamaalla toimiva koripalloseura ja se pyrkii yhteistyöhön lähialueen muiden urheiluseurojen, muiden suomalaisten koripalloseurojen sekä Koripalloliiton kanssa. Seura haluaa aktiivisesti edistää sekä paikallista että suomalaista koripallokulttuuria. Seura selvittää mahdollisuuksia alueelliseen yhteistoimintaan aikuisten ja vanhimpien juniori-ikäluokkien kilpaurheilutoiminnan osalta.

Seurassamme on tällä hetkellä noin 300 jäsentä.

Etsimme innostunutta ja motivoitunutta lajitaustaista vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa seuramme naisten ja A-tyttöjen (Keski-Uusimaa Basket) joukkueille. Naisten joukkue nousi I-divisioonaan ja A-tytöt (KUB) pelasi kaudella 2015 - 2016 valtakunnallista I-divisioonaa

Kaudella 2015 - 2016 naisten II -divisioonan joukkue on harjoitellut 2 kertaa viikossa ja A -tyttöjen joukkue on harjoitellut 4 kertaa viikossa. Pelejä on noin kerran viikossa. Kesäajan harjoitukset ovat edellytys tulevan kauden onnistumiseen.               

Tarjoamme sinulle palkitsevia kokemuksia innokkaiden naiskoripalloilijoiden kanssa, iloisen sekä työtäsi tukevan seuratoimijoiden tuen. Seura järjestää valmentajille seuran sisäistä koulutusta sekä tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua koripalloliiton järjestämillä kursseilla.

Seuralle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja korvaustoivomuksineen tulee lähettää 9.5.2016 mennessä osoitteeseen kori80jory(a)gmail.com.

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja:

puheenjohtaja, Anniina Wallenius, 040 560 7954, anniina.wallenius(a)gmail.com
valmentaja, Heikki Perttilahti, 045 879 2227, heperttilahdet(a)elisanet.fi

Tutustu seuraamme osoitteessa:

http://www.kori-80.net.

Tutustu joukkueisiimme osoitteissa:

http://www.kori-80.net/joukkueet/a-tytot-kub/ 
http://www.kori-80.net/joukkueet/naiset-2d/