NAISTEN SM-SARJASSA KERAVAN ENERGIA TEAMILLE VOITTO FOA:STA

12.10.2009

Keravan Energia Teamin naiset jaksoivat loppuun asti ja voittivat Forssan Alun pistein 57-49 puoliaika (26-32)

Ottelu oli siis Keravan ensimmäinen mestaruussarja ottelu moniin vuosiin ja ensimmäinen sisäpalloilulajin kautta aikojen. Ottelussa Keravan Energian tytöt olivat alkupelissä altavastaajina Forssan tiukan puolustuksen puristuksessa. Forssa veikin ensimmäisen jakson 18-21. Toinen jakso oli molemmille joukkueille korinteon suhteen yhtä tervan juontia, molemmat joukkueet tekivät vain kolme pelitilannekoria koko jaksolla, Forssa vei kuitenkin jakson useimpien vapaaheittojen ansiosta 8-11. Näin Keravan Energia oli tauolla 6 pistettä tappiolla. Kolmas jakso olikin sitten Keravan näytöstä luvuin 17-8 ja viimeiselle jaksolle lähdettiin Keravan johdossa 43-40. Keravalla riitti energia vielä viimeisellekin jaksolle ja kirjattiin lukemin 14-9 Keravalle.

Keravan joukkueen voimahahmo oli Daphne Mitchell tehden ottelun irtiottovaiheessa varmasti 20 pistettä ja saalisti 10 levypalloa. Ottelun avainpelaajia olivat myös Maiju Kosunen, Silja Paavola, Laura Saarinen ja Viena Koponen, joka kunnostautui Forssan avainpelaajan Juta Jahilon puolustamisessa Keravan Irtiottovaiheessa ja lisäksi on mainittava Anette Juvosen tiukka puolustustyö Erneisha Baileyn pitämissä 12 pisteessä.

Keravan Energia Teamin osalta pelit jatkuvat ensi viikonvaihteessa siten, että ensin matkustetaan lauantaina Äänekoskelle Huiman vastukseksi ja sunnuntaina tulee Keravalle Kotkasta Peka Ottelu pelataan klo 16.00 Killan Koululla