M1D-otteluennakko: Honka Akatemia Killassa

11.2.2010

Ossi Korhonen
Ossi Korhonen
Kingsley Oguchi
Kingsley Oguchi
Toni Railotie,
Kuvat: Francois Perthuis
Toni Railotie, Kuvat: Francois Perthuis

Keravan Energia Team on kasvanut vakavasti otettavaksi haastajaksi kuluvan kauden I-divisioonassa. Kasvukivuitta ei ole selvitty, mutta nykytilassaan miesten edustusjoukkue on todennäköisesti vahvempi ja valmiimpi kuin koskaan.

Tulevan sunnuntain haaste on suomalaisen koripalloilun suurlupauksia vilisevä Honka Akatemia. Tammikuun kohtaamisessa Tapiolassa Honka veti pidemmän korren. Tuolloin peli perustui kokeneeseen kolmikkoon Silvonen, Raami ja Nikitin. Nuorempi tähdistö oli samaan aikaan pelaamassa Korisliigaottelua. Keravan koitoksen ensimmäinen suuri mielenkiinnon aihe onkin Honka Akatemian rosteri. Saapuko Kiltaan Sasu Salin, Carl Lindbom, Lauri Toivonen, Samuli Vanttaja, Anselmi Vanjoki - nyt kun Espoon Hongalla ei ole samana päivän Korisliigaottelua? Joka tapauksessa Honka Akatemialla on laaja pelaajisto, josta löytyy aina tarkoitukseen soveltuva yhdistelmä.

Keravan Energia Teamin kokoonpano muuttunee jonkun verran edelliseen Tarmo-otteluun verrattuna. Stefan Beatovic ja Sampsa Tuomala ovat todennäköisesti armeijakiireiltään estyneitä. Toni Railotien odotetaan vielä palaavan tällä kaudella miehistöön ja se saattaa tapahtua jo Honkaa vastaan.

Kingsley Oguchin joukkueeseen liittymisen jälkeen Keravan Energia Team on voittanut kummatkin ottelunsa. Kaarinassa Oguchi palkittiin joukkueen parhaana. Myös Tarmoa vastaan hän esiintyi luotettavasti, mutta kotiyleisö tuskin näki vielä läheskään kaikkea. Keravan afrikkalaistaustainen kolmikko Brian Egwuatua, Kingsley Oguchi ja Arsene Towa on yksi miesten I-divarin tämän hetken kuumimmista puheenaiheista. Palasten paikoilleen loksahtaminen on antanut nostetta myös kotimaisille pelaajille. Veteraanikapteeni Ossi Korhosenkin askel on keventynyt huomattavasti sitten alkukauden.

Killan hallissa miesten I-divisioonaa ensi sunnuntaina 14.2.2010 alkaen klo 13.00:

Keravan Energia Team - Honka Akatemia Espoo

Tervetuloa !!!