NSM-otteluraportti 9.10.2010: Keravan Energia Team - ToPo

10.10.2010

Keravan Energia Teamin ensimmäiseen kotiotteluun kaudella 2010-2011 asettui vieraaksi sarjanousija ToPo. ToPo on tehnyt kotiläksynsä huolellisesti ja suunnitellee useampivuotista visiittiä naisten SM-sarjaan.

Ottelun alussa Kerava oli muutaman minuutin ajan terävämpi kuin vierailija, mutta sen jälkeen ToPon vahvuudet alkoivat näkyä. Maajoukkuesentteri Taru Tuukkanen, ulkomaalaisvahvistus Dandra Moss ja Ellen Nurmi osoittivat munkkalaisten vaarallisuuden vieden avauserän vieraijoille pistein 11-22.


 

Toisessa erssä Keravan amerikkalaisvahvistus Ree Browne ja Michaela Moua onnistuivat hyökkäyspäässä ja pitivät keravalaisia samalla kartalla munkkalaisten kanssa. Vierailijoiden laajempi rosteri ja parempi itsevarmuus näkyivät tuloksessa ja puoliajalle mentiin ToPon johdossa 23-45.


 

Kolmannen erän alussa Ree Browne ja Silja Paavola nostattivat kotiyleisön toiveita hyökkäyspään onnistumisillaan, mutta ToPon Moss, Tuukkanen ja vauhtiin päässyt Tia Hietanen pitivät huolen siitä, että kotijoukkue ei päässyt lähellekään iskuetäisyyttä.


 

Viimeiselle tauolle mentiin vieraiden 26 pisteen johdossa ja kaikille paikalla olijoille oli selvä, että ottelu oli ratkennut. Viimeisessä erässä pelattaisiin enää kunniallisesta lopputuloksesta kotijoukkueen kannalta.


 

Neljännen erän aikana ei nähty merkittäviä koripallohistoriaan kirjattavia tapahtumia. Peli pelattiin loppuun normisuoritustasolla ja 40 minuutin täytyttyä taululle oli kirjattu lukemat 42-78 ToPolle.


 

Ottelu jätti kotijoukkueelle kosolti pohdittavaa seuraaviin otteluihin valmistauduttaessa. Tämän päivän suoritustaso ei vastannut joukkueen osaamista. Kotikipsi ja vaikea valmistautumisjakso SM-sarjaan näkyivät otteissamme.

 

Tilastot: http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?league_id=1&season_id=undefined&game_id=51380


 

Keravan Energia Teamin rosteri vahvistunee seuraavaan otteluun mennessä kun Maria Huitti pääsee nilkkavamman jäljiltä parketille. Ensi lauantain Äänekosken otteluun joukkueeseen liittyy myös A-juniori-ikäinen Krista Myllymäki.