Keravan Kori-80 ja Korispiste yhteistyösopimukseen

14.10.2010


Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.

Korispisteestä saa myös muut koripalloon liittyvät tuotteet, kuten pallot, harjoitustekstiilit, koristossut, huoltovälineet, yms. Lisäksi myymälässä on runsaasti erilaisia koripalloon liittyviä erikoistuotteita omaan käyttöön, lahjoiksi, yms. Mm NBA-tuotteita. Normaalihintaisista myymälätuotteista on Kori-80 jäsenille perheineen 15% alennus. Yhteystiedot alla.

Kori-80:n seuratuotteet ja niiden hinnat (sekä yksittäin, että ryhmäkohtaisesti hankittuina) näkyvät Korispisteen nettisivuilla – www.korispiste.fi verkkokaupan seuramallistot osiossa. 

 

KORISPISTE

Soidintie 6 B, 00700 Helsinki

010 470 6330

korispiste@korispiste.fi www.korispiste.fi

 

Yksittäistilaukset

Yksittäistilaukset tapahtuvat Korispisteen myymälästä (ks aukioloajat Korispisteen sivuilta), sähköpostitse, puhelimitse tai Korispisteen verkkokaupan kautta. Yksittäiskappaleiden toimitusaika on pääsääntöisesti 0 – 15 työpäivää varastotilanteesta riippuen. Toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Tuotteet noudetaan Korispisteestä ja maksetaan noudettaessa. Tuotteet voi myös tilata lähetettäväksi verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.

 

Ryhmätilaukset

Tuotteita voi tilata ryhmätilauksena, jolloin hinnasta muodostuu edullisempi. Ryhmätilaus on joukkueen edustajan tilaus, jossa on vähintään viisi samaa tai kymmenen yksittäistä tuotetta ja ne laskutetaan kerralla joukkueen edustajalta. Alle 1.000€:n tilaukset maksetaan 10 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta laskien. Yli 1.000€:n kertatilauksissa puolet kokonaissummasta maksetaan tilauksen yhteydessä ja toinen puolikas 7 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta. Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-4 viikkoa. Toimitusajasta ilmoitetaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.

Ryhmätilauksiin käytetään erillistä tilauslomaketta (ladattavissa Kori-80 tuoteinfosta), joka toimitetaan Korispisteeseen. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse, jolloin tulee ilmetä tilauslomakkeessa pyydetyt asiat.

 

Yhteistilaus

Joukkuetilauksen voi liittää nyt myös vielä edullisempaan Kori-80:n seuratuotteiden yhteishankintaan. Määräaikaan mennessä yhteistilaukseen liitetyn joukkuetilauksen saa vielä 10% ryhmätilaushintaa edullisemmin, kun sen liittää yhteistilaukseen. Yhteistilauksen toimitusaika on n. kuukausi. 10% alennus ei koske nimi- / numeromerkkauksia.

Yhteistilausten määräajat 2010:

  • 30.9 mennessä
  • 15.11 mennessä

 

Merkkaukset

Kaikkiin tuotteisiin on saatavissa myös numero- / nimi- / nimikirjain merkkaukset.

  • Pieni numero (alle 10cm) - 3,50€
  • Nimi (alle 3cm kork) - 4,50€
  • Iso nimi (yli 3cm kork) - 6,50€

Kysy hinnat erikseen kaksivärisistä ja nukkamaisesta Flock-materiiaalista tehdyistä merkkauksista!

 

KORISPISTE

Soidintie 6 B, 00700 Helsinki

010 470 6330

 

www.korispiste.fi

 

korispiste@korispiste.fi