Reimo Pähn täydentää edustusmiehistöä

21.11.2010

Reimo Pähn pääsi jo testaamaan uuden joukkueensa peliasuja.
Reimo Pähn pääsi jo testaamaan uuden joukkueensa peliasuja.
Pähninllä on takanaan 15 vuoden koripalloura ja nyt se saa jatkoa Keravalla,
Pähninllä on takanaan 15 vuoden koripalloura ja nyt se saa jatkoa Keravalla,

Keravan Kori-80 ja virolainen Reimo Pähn ovat tehneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen pelaamisesta Keravan Energia Teamin miesten I-divisioonajoukkueessa. Ennen sopimuksen syntymistä Pähn harjoitteli joukkueen mukana kolme viikkoa.

Kesällä Suomeen töihin ja asumaan muuttanut 23-vuotias Reimo Pähn on ikäisekseen kokenut koripalloilija. Pähn on saavuttanut kotimaassaan lukuisia juniorimestaruuksia TTÜ Arko Varan riveissä ja pelannut kauden 2005-2006 Viron Mestaruussarjaa (G4S Korvpalli Meistriliiga) tallinnalaisessa Audentesissa. Viime kauden Reimo Pähn pelasi Viron I-divisioonaa (Meeste I liiga) SK Marcuksessa.

Suomeen muuton yhteydessä Pähnin (202cm / 98 kg) koripalloura oli jäädä kokonaan taka-alalle, kunnes hän päätti lokakuun lopussa tiedustella Keravalta mahdollisuutta päästä mukaan joukkueen harjoituksiin. Kolmen viikon try out -jaksolla Pähn osoitti olevansa edelleen hyvässä kunnossa eikä pelilliset taidotkaan ole kadonneet. Näiden lisäksi Pähn vaikuttaa joukkuepelaajalta, jonka kanssa on helppo keskustella.

Reimo Pähn on mielissään Keravan Energia Teamin hänelle antamasta mahdollisuudesta ja joukkueen sisällä saamastaan vastaanotosta. Vastaavasti joukkueenjohto on tyytyväinen pystyessään näin tarjoamaan valmennusjohdolle pitkän pään rotaatioon yhden selkeän vaihtoehdon lisää.

Reimo Pähnin pelilupa-asioita valmistellaan niin, että hän on edustuskelpoinen ensi sunnuntain Säynätsalon Riento -vierasottelussa.