Kori-80:n kesän koripalloleireille ilmoittautuminen käynnissä

4.5.2011

Keravan Kori-80 järjestää kesällä 2011 neljä koripalloleiriä. Mikro- ja mini-ikäisille järjestetään leirit 6.6-10.6 ja 13.6-17.6 Savion koululla ja C- ja B-junioreille 6.6-10.6 ja 13.6-17.6 Nikkarissa, Keravan lukiolla. Leireillä on vielä tilaa!

Kesäleirit ovat viime vuosien tapaan päiväleirejä ja päivittäinen leiriaika on klo 9-15.  Leirin osallistumismaksu on 110 € / viikko. Sisaralennus on -20 € ja leirialennus, jos osallistuu kahdelle leirille, myös -20 €.
 
Mikrojen ja minien kesäleirit on tarkoitettu vuosina 2000-2004 syntyneille tytöille ja pojille. Leireille voivat osallistua kaikki koripalloilusta kiinnostuneet lapset, eikä aikaisempaa kokemusta koripalloilusta tarvitse. Leirien tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tutustua lajiin sekä kehittää koripallotaitojaan leikkien ohella, osaavien valmentajien seurassa. Ohjelmassa on koripalloilun lisäksi muun muassa ulkoliikuntaa, muita lajeja sekä leikkejä.
 
C- ja B-junioreiden leirit on tarkoitettu 1996-1999 syntyneille tytöille ja pojille. Leirien tarkoituksena on tukea nuorten liikuntaharrastusta ja tarjota koripalloileville nuorille mahdollisuus harjoitella lajia myös varsinaisen harjoituskauden ulkopuolella. Leirien tavoitteena on kannustaa monipuoliseen liikuntaan, syventää henkilökohtaisia lajitaitoja ja tutustua oheisharjoitteluun. Leiriohjelmaan sisältyy myös muita lajeja, ulkoliikuntaa, retki maauimalaan ja muuta ohjelmaa urheiluun ja hyvinvointiin liittyen.
 
Lisätietoa ja ilmoittautuminen osoitteessa www.kori-80.net/tapahtumat/kesaleirit.