Lauantaina 10.12. A-tyttöjen SM-sarjaottelu KET vs. TuRi (otteluennakko)

8.12.2011

Maiju Heikkilä on löytänyt heittojyvän A-tyttöjen ja naistenkin otteluissa
Maiju Heikkilä on löytänyt heittojyvän A-tyttöjen ja naistenkin otteluissa

Kolmen ottelun vieraspeliputken päätteeksi syyskauden viimeiseen otteluun Keravan Energia Team saa vieraakseen Turun Riennon 10.12. klo 12.45 Killan kotiareenalleen. Harmittavien vierastappioiden vastapainoksi Keravan A-tytöt lähtevät nyt hakemaan hyvää joulumieltä Riennon kustannuksella. Katsojien tuki on jälleen ensiarvoisen tärkeää ja niinpä kaikille katsojille on luvassa ilmainen glögitarjoilu.

Ottelun ennakkoasetelmat uumoilevat tasaista ottelua, jossa pienet asiat tulevat ratkaisemaan ottelun voittajan. Molemmat ovat pelanneet tasaisia otteluita, mutta se mikä ratkaisee on voittotili, joka molemmilla näyttää tähän mennessä kahta voittoa, niinpä myös sarjasijoitukset ovat perättäiset Kerava: 7, TuRi: 8. Voitot Keravalla on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä olevasta Orimattilasta sekä viidentenä majailevasta Pyrinnöstä. Riento on napsinut voitot keravalaiset yllättäneestä sarja kuutosesta Capitals II:sta sekä hieman yllättäen sarjaan päässeestä Vimpelistä.

Hyvän alkukauden jälkeen keravattaret pelasivat kolmen ottelun mittaisen vieraspeliputken, josta kotiin tuomisina oli vain tiukkojen pelien kokemusta 6-14 pisteen tappioiden muodossa. Nyt on kuitenkin oiva mahdollisuus muuttaa kurssi oikeaan sopivasti Joulun alla. Turkulaiset ovat tuttu vastustaja vuosien varrelta ja aina kamppailut ovat ratkenneet puoleen taikka toiseen alle 10 pisteen erolla. Viimeksi joukkueet kohtasivat kesän lopulla Delfin turnauksessa sekä harjoituspelissä Keravalla, joista molemmissa TuRi oli niukasti parempi. Vahvuuksina Riennolla on tasainen ja pitkä materiaali, joka hyvän päivän sattuessa on vaikeasti pysäytettävissä.

Keravalaiset pääsevät otteluun melkein täydellä kokoonpanolla, sillä naisillakaan ei nyt ole samaan aikaan peliä. Poissa kokoonpanosta ovat kuitenkin jalkansa loukannut Alina Väänänen sekä Saksan matkalla oleva Kaisla Ylihautala. Mukavia valonpilkahduksia joukkueen pelaajien otteissa on jo näkynyt pitkin kautta niin A-tyttöjen kuin naistenkin otteluissa ja nyt olisi hyvä paikka onnistua koko joukkueena. Jokaisessa tähän astisessa ottelussa on noussut uusia vastuunkantajia, mikä on hyvän joukkueen merkki. Kun joukkue saa vielä jokaisen tekemiseen tasaisuutta, tullaan tiukat ottelut jatkossa kääntämään itselle.

Tervetuloa kaikki paikalle kannustamaan Keravan Energia Team joulutauolle orastavassa voittoputkessa! Yleisölle luvassa viihdyttävän pelin lomassa ilmainen glögitarjoilu. Tähän astisissa kotiotteluissa A-tytöt ovat saaneet loistavan tuen ja kuudennen kenttäpelaajan kotiyleisöstään, toivottavasti sama trendi jatkuu myös tässä ja ensi vuoden otteluissa.

Keravan ottelut tähän asti:

PuHu Juniorit

 55 : 47

Keravan Energia Team

Orimattilan Jymy

53 : 54

Keravan Energia Team

Keravan Energia Team

76 : 69

Tampereen Pyrintö

Keravan Energia Team

52 : 72

WB/Capitals I

WB/Capitals II

62 : 56

Keravan Energia Team

Honka Akatemia

72 : 58

Keravan Energia Team

Hyvinkään Ponteva

63 : 52

Keravan Energia Team

Riennon ottelut tähän asti:

Turun Riento

76 : 68

Vimpelin Veto

Turun Riento

49 : 61

Honka Akatemia

Orimattilan Jymy

62 : 53

Turun Riento

Tampereen Pyrintö

74 : 64

Turun Riento

WB/Capitals I

94 : 41

Turun Riento

Turun Riento

58 : 55

WB/Capitals II