Kesäkorisleireillä liikuttiin aurinkoisessa säässä

25.6.2012Kori-80 järjesti kesäkuun alussa kolme kesäkorisleiriä, kaksi mini-mikroleiriä Saviolla ja yhden isompien leirin Keravan lukiolla. Sää suosi leireilijöitä molemmilla viikoilla, eikä ulkourheilua tarvinnut välttää.

Kesäkorisleirit käynnistyivät edellisten vuosien tapaan heti koulujen päätyttyä 4.6.12 Heidi Laineen ja Saara Huikon johdolla. Savion koululla leireili 10 pientä koripalloilijan alkua. Myös lukiolla leireiltiin Anna Mäkisen ja Tytti Haltsosen ohjauksessa. Leiri oli suunnattu hiemanvanhemmille ja kokeneemmille pelaajille ja osallistujia olikin mukavasti 14. Toisella lomaviikolla Henry Alatyppö ja Minja Vainio, Tytti Haltsosen avustusella, vetivät vielä toisen leirin Savion koululla, jossa pienempiä koripalloilijoita oli mukana peräti 17.

Leiriohjelmaan kuului koripallon lisäksi monipuolista liikuntaa, leikkejä, pelejä ja pieniä kilpailuja mm. leiriolympialaiset, vaparikisa, leiripelit ja kisailimmepa myös koristietämyksessä tietovisan merkeissä. Liikunnan lomassa leiriläiset saivat lämpimän ruuan ja ruoka tuntuikin maistuvan aamupäivän temmellyksen jälkeen.

Sää suosi molempia leirejä ja lukion leiriläiset saivat viettää yhden aamupäivän myös maauimalassa, jokunen uskaltautui jopa uimaan. Leireillä oli mukana niin vasta-alkajia kuin kokeeneempiakin koripalloilijoita ja ohjelma oli pyritty suunnittelemaan niin, että jokainen saa kokea liikunnanriemua ja nauttia samalla koriksesta, sattoipa siinä sivussa oppia jotain uuttakin. Päätöspäivien leiriturnauksessa nähtiinkin hienoja suorituksia ja iloisia onnistumisia.

Kesäkorisleirit olivat jälleen hyvä tapa aloittaa kesänvietto huippulajin parissa.