Mikrokollit pyyhkivät ylivoimaiseen turnausvoittoon Leppävaarassa

24.9.2012

Kori-80:n P03-joukkue kävi viikonloppuna LePyn mikroturnauksessa hakemassa kultaiset mitalit ylivoimaisen peliesityksen seurauksena. Elokuussa saavutettu EHBT-voitto sai jatkoa komeasti.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan juoksi Honka. Peli oli alusta asti yhtä maalia Mikrokollien latoessa palloa maalivälineeseen hurjalla tahdilla - puoliaikalukemat 2-48 eivät jättäneet paljon selittelyille sijaa. Lopputulos 9-86. Lauantain toisessa ottelussa vastaan tuli järjestävän seuran White-joukkue. Keravalaiset olivat päästäneet suurimmat höyryt jo ensimmäiseen peliin, mutta hyvän asenteen johdosta ottelu meni selvästi keravalaisille koriluvuin 6-58 (4-34).

Sunnuntain ensimmäinen peli oli viikonlopun tiukoin, jos nyt tiukasta pelistä voi puhua. Sykkin joukkueesta löytyi muutama hyvä yksilö, mutta edelleen leveällä rintamalla pelanneet Mikrokollit voitti ottelun selvin luvuin 48-18 (28-8). Turnauksen päätöspelissä valmennuskaksikko Nissinen-Niemi antoi joukkueen tuoreemmille pelureille leveästi peliminuutteja ja peli pysyi silti hienosti kasassa. Näin joukkue sai lisää itseluottamusta ja jokainen peluri uusia kokemuksia. Viimeisen pelin jälkimmäinen jakso oli kuin koko turnaus mikrokoossa - lukemat 42-0 kertovat kaiken oleellisen poikien asenteesta tehdä töitä ja puolustaa.

Kaiken kaikkiaan turnaus kävi hyvästä nopean hyökkäyksen ja korin tekemisen harjoittelusta. Ratkaisevin ero keravalaisten ja vastustajien välillä oli erittäin hieno ja tehokas JOUKKUEPELI - jatkuvasti pelaajat löysivät vapaassa paikassa olevan joukkuekaverin ja syöttötaidon parantuminen on selvästi nähtävissä. Otteluita oli kaiken kaikkiaan mukava seurata, koska P03-jengi puhaltaa hienosti yhteen hiileen ja saavuttaa tuloksia nimenomaan JOUKKUEENA! Tavoitteen voi maalata neljän vuoden päähän C-poikien SM-sarjan muodossa ;-)

Pistemiehet LePyn mikroturnauksessa:
Aleksi Mäkinen 42
Ossi Eskola 36
Oskari Niemi 34
Axel Avellan 34
Iiro Lucke 32
Otto Räisänen 28
Thomas Rönnholm 26
Markus Niemi 10
Kalle Lautimo 2
Joonas Ruotsi 2
Tuure Noro 0
Valtteri Forss 0

Kaiken kaikkiaan huikean tasaista ja tehokasta myös tällä sektorilla :)