Vaarallinen TuNMKY sunnuntaina Killassa (päivitetty)

19.1.2013

Keravan Energia Team vs Turun NMKY netti-televisiointi suorana Killasta sunnuntaina 20.1.2013 alkaen klo 15.00.
Keravan Energia Team vs Turun NMKY netti-televisiointi suorana Killasta sunnuntaina 20.1.2013 alkaen klo 15.00.

Miesten I-divisioonan B-lohkon ottelut jatkuvat Killan hallissa tulevana sunnuntaina. Keravan Energia Teamin vieraaksi saapuu vaarallisessa iskukunnossa oleva Turun NMKY, mutta myös isäntien viimeaikainen vire on ollut kohdallaan.

Turun Namika on vuodenvaihteen jälkeen voittanut BC Jyväskylän, Karkkilan KaU Koriksen sekä viimeisimpänä HBA-Märskyn. Turkulaiset ovat lähteneet uuteen nousukiitoon sairastuvan tyhjennyttyä sekä joukkueen vahvistuttua amerikkalaispelaaja Antonio Hesterillä (200cm/100kg/22v). Miamista kotoisin oleva "Big Hess" on lempinimensä muikaisesti ollut iso apu joukkueelle. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa hän on takonut melko järisyttävät tilastolukemat. Karkkilaa vastaan 20 pistettä ja 26 levypalloa sekä HBA-ottelussa 29 pistettä ja 19 levypalloa. Hester ei kuitenkaan ole ainoa Turun Namikan syömähammas, vaan sunnuntaisilla vierailijoilla on laittaa kehiin 18-vuotiaiden maajoukkuepelaajat Ville Hänninen ja Jere Valtonen puhumattakaan kokeneista Oscar Lindqvististä ja Sakari Salmisesta.

Keravan Energia Team voitti syyskierroksella kummatkin joukkueiden väliset kohtaamiset. Tähän otteluun lähtöasetelmat ovat hieman erilaiset kuin edellisillä kerroilla. Myös kotijoukkueen sisäpelaaminen on vuodenvaihteen jälkeen vahvistunut entisestään ja alla on kolmen voiton putki. Kerava on koko sarjan ylivoimainen levypalloykkönen kovalla 48,5 irtopallon ottelukeskiarvollaan ja onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Antonio Hester pystyy Killassa horjuttamaan isäntien levypallovoimaa.

Myös Turussa tilanne tiedetään tarkkaan. Ray Ailuksen apuna valmennuksessa toimiva Janne Koskimies: "saavumme sunnuntaina haastamaan kotijoukkue Keravan Energia Teamin viiden ottelun voittoputkessa. Molemmat aiemmat kohtaamiset päättyivät Keravan voittoihin, mutta molemmilla joukkueilla on nyt käytössään uusia pelaajia. Me olemme saaneet loukkaantuneita pelaajia takaisin kokoonpanoon, ja lisäksi korin alle Antonio Hesterin, joka on tuonut levypallovoimaa ja syvyyttä hyökkäyspeliimme. Keravalta taas kokeneet Mike King ja Ossi Korhonen eivät olleet mukana syksyn peleissä",

- Keravan joukkueen suurin vahvuus on heidän atleettisuutensa. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että KET on sarjan selvästi paras levypallojoukkue. Juuri levypalloissa pärjääminen ja 1-1 puolustuksessa onnistuminen ovat meille puolustuksellisesti tärkeimpiä asioita. Hyökkäyksessä meidän tulee tehdä hyviä valintoja ja pidettävä huolta pallosta, ettei Kerava pääse nopeisiin hyökkäyksiin, Koskimies jatkaa.

Tulevana sunnuntaina Killan hallissa kohtaavat sarjakakkonen ja -kolmonen. Luvassa on värikäs ottelu, jossa ei helppoja sarjapisteitä jaeta. Tervetuloa mukaan katsomaan ja kannustamaan !!!

Killan hallin lämmin ja mukaansa tempaava ottelutunnelma kannattaa aina kokea paikan päällä katsomossa, mutta pitkänmatkalaisilla on mahdollisuus nähdä ottelu Kori-80 Netti-television kautta suorana lähetyksenä. Tällä kertaa jopa ilman maksua keravalaisen koripalloilun pitkäaikaisen tukijan ProfeCons Oy:n tarjoamana!!!