Miesten edustusjoukkueelle kuusi jatkosopimusta ja kaksi uutta pelaajaa

14.7.2013

Antti Heiskanen jatkaa itseään säästelemättä Keravan Energia Teamin paidassa.
Antti Heiskanen jatkaa itseään säästelemättä Keravan Energia Teamin paidassa.
Taavi Lapila nostelee palloja myös ensi kaudella Killan hallissa. Kuvat: Francois Perthuis
Taavi Lapila nostelee palloja myös ensi kaudella Killan hallissa. Kuvat: Francois Perthuis

Valtakunnan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle noussut Keravan miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäiset pelaajasopimuksensa. Kesäharjoitusjakso poiki yhteensä kahdeksan paperia. Pelaajaneuvottelut jatkuvat heinäkuun aikana.

Ensimmäisenä viime kauden pelaajista jatkosopimuksensa allekirjoitti Antti Heiskanen (23v / 188cm) ja heti perään Robert Siivola (20v / 175cm) sekä Taavi Lapila (19v / 198cm). Toisessa aallossa jatkosopimuspelaajien joukkoon liittyivät LaTrice Little (33v / 187cm), Kaziwa Shiwan (29v / 170cm) ja Mike King (38v /201cm).

Uusina sopimuspelaajina Keravan Energia Teamin I-divisioonamiehistö saa riveihinsä Porvoon Tarmosta siirtyvän Teemu Hartikaisen (22v / 180cm) ja Namika Lahden Korisliigajoukkueessa viime kaudella debytoinneen Akar Sharefin (20v / 191cm).

- Kokonaisuudessaan joukkueella on nyt kasassa kahdeksan pelaajasopimusta kaudelle 2013-2014. Kokeneen selkärangan muodostavat LaTrice Little ja Mike King, mutta eivät nuoremmatkaan pelaajat ole enää ensimmäisen kauden divaripelaajia vaan tietävät kyllä mihin puskaan ovat päätään työntämässä. Uudet miehet täydentävät loistavasti jatkavaa pelaajarinkiä -hymähtää joukkueenjohtaja Arto Arajuuri tyytyväisenä.

- Luonnollisestikaan joukkue ei ole vielä valmis, koska kahdeksalla pelaajalla ei I-divarin A-lohkoa voi lähteä läpi puskemaan. Tilanne on kuitenkin ajankohtaan nähden erittäin hyvä ja pelaajasopimusneuvottelut jatkuvat heinäkuun aikana -jatkokommentoi Arajuuri

Joukkuetta valmentaa kaksikko Kaarle Manner ja Ossi Korhonen. Kesäkuun alussa alkaneet joukkueharjoitukset etenivät suunnitelmallisesti ja hyvässä yhteishengessä. Tällä hetkellä joukkue viettää pientä omatoimista harjoittelujaksoa.