Miesten tappioputki sai jatkoa Porvoossa

2.11.2013

Arsene Towan tupla-tupla Porvoossa palkittiin doping-testipalkinnolla.
Arsene Towan tupla-tupla Porvoossa palkittiin doping-testipalkinnolla.
LaTrice Littlen kipparoiman keravalaisjoukkueen M1DA-taival on toistaiseksi ollut melkoista matalalentoa. Kuvat aikaisemmasta kotiottelusta Francois Perthuis.
LaTrice Littlen kipparoiman keravalaisjoukkueen M1DA-taival on toistaiseksi ollut melkoista matalalentoa. Kuvat aikaisemmasta kotiottelusta Francois Perthuis.

Keravan Energia Teamin perjantai-illan vierailu Porvoon Kokonhallissa ei tuonut kovasti kaivattua kauden avausvoittoa. Porvoon Tarmo oli keravalaisittain todella vähämaalisessa ottelussa selvästi parempi pistein 71-44.

Takalukko ei ota auetakseen. Sen sijaan Keravan Energia Teamin miesten joukkueen tämän kauden M1DA-korpivaellus tuntuu vievän entistäkin vaikeakulkuisempaan maastoon. Joukkue päätti sarjan ensimmäisen neljänneksen tappioon Porvoon Tarmon vieraana ja poistui näin pelipaikalta pimeään syysiltaan seitsemännen kerran ilman sarjapisteitä. 

Tällä kertaa vieraat eivät olleet kovin pirteitä edes ottelun alussa. Tarmo teki kamppailun ensimmäiset seitsemän pistettä ennen kuin LaTrice Little sai keravalaisten pistetilin auki onnistuttuaan toisessa vapaaheitoistaan. Ensimmäinen kymppi isännille 19-9.

Illan pirtein keravalaishetki koettiin toisen erän alussa, kun Littlen ja Arsene Towan kakkosten jälkeen Mike King onnistui vielä kolmosessaan ja muutti tilanteeksi 21-16. Kokenut kotijoukkueen valmentaja Jouni Grönroos otti tässä kohtaa aikalisän ja sai porvoolaisten kuviot kohdalleen. Jarno Nissinen kuittasi heti ottelun jatkuessa Kingin kolmosen ja kohta perään sama mies nosti Tarmolle kaksi pojoa lisää repien eron takaisin kymmeneen. Toinen kymppi päättyi lopulta tilanteeseen 34-22 Tarmon Falando Jonesin pelatessa tilanteen loppuun asti summerin soidessa.

Kolmannella jaksolla Tarmon Jones ja Cor-j Cox laittoivat alley-oop- ja donkkikimaran käyntiin. Kun lisäksi isäntien Sad Niskanen oli tehnyt pirteän paluun parketille loukkaantumisen jälkeen, saatiin erä pakettiin tilanteessa 55-32. Kuten numeroista voi päätellä, vieraiden hyökkäyspeli oli ollut melkoista tervanjuontia. Tai ehkä ennemminkin tervassa kävelyä. 

Viimeinen neljännes oli lipsahtaa Keravan Energia Teamille, mutta sekin kääntyi lopulta Tarmolle nuorien Jaakko Oikarin ja Anssi Niemisen ennakkoluulottomilla kolmosilla 16-12. Lopputulokseksi muodostui näin tylyt 71-44.

Tilastot: Tarmo - Keravan Energia Team

Raportti Tarmon sivuilla: Tarmo - Kerava 71-44 (43-22)

Keravan Energia Teamin kauden ensimmäisen M1DA-voiton metsästäminen ei ainakaan helpommaksi muutu, kun joukkue jatkaa vieraspeliputkeaan toistaiseksi voitosta voittoon kulkeneen helsinkiläisen Seagullsin vieraana ensi perjantaina.

Miesten M1DA: Töölön Kisahalli perjantaina 8.11.2013 klo 18.30 Helsinki Seagulls - Keravan Energia Team. Tervetuloa kannustamaan vieraat yllätysvoittoon!!